Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Yevgen Selezynov, iyi oyunun yanında kazandıkları 3 puanın çok daha önemli olduğunu vurguladı. Güzel bir maç ve atmosferin yaşandığını dile getiren Selezynov, “ Benim Bursaspor çok önemli. O maçta da galibiyete uzanmak için her şeyi yapacağız. Tek amacımız var o da şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak” diye konuştu.

TARAFTARA ÖZEL ÖVGÜ

Taraftara övgüler yağdıran Yevgen Selezynov, “Sahada harika bir atmosfer vardı. Adana Demirspor’a karşı mücadele ettik ama taraftarımız bize çok yardımcı oldu.  Taraftar valla harika bir atmosfer yaşattı. Onlara özellikle teşekkür etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

SOĞUK BİZİ ZORLAYACAK

BB Erzurumspor maçının çok zor olduğuna değinen Ukraynalı golcü, “ Adana Demirspor maçından çok daha zor olacağı kesin. Çünkü hava şartları zorlu ve çok soğuk olacak. Ama mücadele edeceğiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. BB Erzurumspor müsabakası final maç olmaz. Geride 12 maç daha var. Aslında her maç ayrı bir final. Erzurum’u yensek bile yetmeyecek, mutlaka bir diğer maçı da kazanmamız gerekecek. Menemenspor’u da yenince yine 3 puan alacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi