Oldukça çekişmeli ve stresli geçen müsabakanın 23.dakikasında ani gelişen atakta İbrahim Serdar Aydın kaleci Barış’ın üstünden topu aşırttı ve Yeşil Bursa A.Ş.’nin golünü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu golle Yeşil Bursa A.Ş.’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Yeşil Bursa A.Ş. kontra ataklar ile Dersimspor kalesinde tehlikeler yarattı.

85’de Berat Jonathan Ustabaşı defansın arkasına sarktı ve kalecinin yanından topu ağlara gönderdi. 2-0 Bu golün ardından sevincini aşırı bulan hakem Yiğit Arslan, Berat’a ikinci sarı kartını çıkardı ve Jonathan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

90.dakikada Dersimspor penaltı kazandı. Dersimspor’da topun başına İlhan geçti ancak kaleci Volkan Tercan soluna giden topu uçarak kornere çeldi.

90+1 ‘de yine Dersimspor defansının arkasına sarkan Emre Can sağ kanattan ceza sahası içine girdi, boş pozisyonda bulunan Fatih Çakır’a pasını çıkardı ve Fatih topu kontrol edip, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

Maç bu skorla sona erdi ve Bursaspor pilot takımı Yeşil Bursa AŞ puanını 40’a çıkardı.

Editör: Haber Merkezi