Kapalı ve soğuk bir havada oynanan mücadeleyi yaklaşık 300 taraftar takip etti. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda orta alan mücadelesini tercih etti.

10. dakikada Berat Jonathan Ustabaşı kaleci Fethi Bilgin ile çarpışarak yerde kaldı. Daha sonra yapılan kontrollerinde sol kolunda ağrısı bulunduğu için oyuna devam edemedi ve yerine Semih Durmuş forvette mücadele etti.

33. dakikada Semih Durmuş ceza sahası ön çizgisi üzerinden aşırtma bir şut çekti. Top üst direkten oyun alanına geri döndü.

40. dakikada Utku Türk sol kanattan ortaladı ve arka direkte Sedat Dursun kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

43. dakikada konuk takım Pazarspor Mehmet Aytemiz ile 1-0 öne geçti. Defansın arkasına sarkan Mehmet kaleci Volkan Tercan’ı da geçerek topu boş kaleye gönderdi.

53. dakikada İkinci yarının ilk tehlikesini Yeşil Bursa A.Ş. yakaladı. Sağ kanattan Talha ceza sahası içine ortaladı, Semih arkaya doğru aşırttı Utku’nun önüne gelen topa Utku sert vurdu kaleci son anda topu kornere çeldi.  

64. dakikada Pazarspor ani gelişen kontra atakta Haci Şükrü Çiçek ile kalemizde tehlike yarattı. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Haci şutunu çekti. Kaleci Volkan ayakları ile gole izin vermedi.

81. dakikada Kadir Turhan son adam olarak Pazarsporlu rakibini ceza sahası dışında düşürünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı.   

87. dakikada Pazarspor Mehmet Aytemiz ile bir gol daha buldu. Ceza sahası içinde arka direkte boş pozisyonda kalan Mehmet yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-2

Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Pazarspor maçı 2-0 kazandı. Bu sonuçla Bursaspor pilot takımı Yeşil Bursa A.Ş. 19 puanda kalırken, konuk takım Pazarspor puanını 22’ye yükseltti.

Editör: Haber Merkezi