05 Ocak 2021 akşamı BURKÜP Youtube kanalında şehre Bursaspor adına taze bir hava katabilmek adına, projelendirdiğimiz BAYRAKLARLA SÜPER LİGE kampanyası için toplandık. Amacımız Bursasporlu gençlerimizin arkasındaki desteği arttırmak, camiaya bir nebze uzak kalmış insanları heyecanlandırmaktan başka bir şey değil. Bunu da başardığımıza ve yeni desteklerin geleceğine inancımız sonsuz.

2 saat 25 dakika süren programımızın sürpriz konuğu Selim Kurtulan'dı.

Selim Kurtulan, program boyunca kendi üslubuyla Bursaspor'un içinde bulunduğu çok önemli bir konuyu dillendirdi.

19 Ocak'ta görülecek bir dava ile Bursaspor'un borçlarının büyük ölçüde azalacağını,gerekli belgelere sahip olduklarını ANCAK resmi olarak Bursaspor Kulübü'nün davaya müdahil olması gerektiğinin altını çizdi.

Ve maalesef kulübümüzün şimdiki yönetimi davaya müdahil olmayı kabul etmiyormuş.(?)

Sn.Tarık Çapçı'nın son yazısını mutlaka okumalısınız. 

Sosyal medyayı takip edenler, buraya kadar yazdıklarımı zaten biliyorlardır. Selim Kurtulan'ın anlattıklarının tamamını BURKÜP'ün Youtube sayfasından dinleyebilirsiniz.

Bundan sonrası için şahsi olarak tarafımı belli etme gerekliliğini hissederek,kendi küçük aklımla(!), dile getirmek istediğim şeyleri de bu yazıma not düşmek istiyorum. Çünkü, taşıdığım suyun ateşi söndürmeyeceğini bilsem de safım belli olsun istiyorum.

Bir Bursasporlu olarak beklentilerim;

Öncelikle elbette Sn.Erkan Kamat ve yönetiminin davaya müdahil olmasını istiyorum.

Olmuyorlarsa da dürüstçe sebebini açıklamalarını istiyorum. İyi niyetle soruyorum vallahi; bunca borcun sildirilebilmesi ihtimali varsa neden bu fırsat değerlendirilmiyor? Olmazsa olmaz, borç yine aynı borç ama olursa her şey değişecek.

Her yazımda direkt ya da dolaylı olarak destek verdim Sn.Erkan Kamat ve yönetimine,vermeye de devam etmek isterim.

Bir başka dileğim, ne zaman, nerede ve nasıl konuşacağının takdir hakkı kendilerinde olan tribün gruplarımızın,derneklerin,platformların ortak bir manifesto ile tek bir isteğin üzerinde tepkilerini dile getirmeleridir. Sosyal medyayı etkin kullanarak böyle bir davaya müdahil olmayan yönetime tepki koymalı ve değil Bursa,Türkiye gündemine oturmalıdır.

Selim Kurtulan'ın anlattıkları doğrultusunda düşünürsek,çıkıp ekranlarda yalan söyleyecek,iftira atacak adam olmadığını hepimiz biliyoruz; bu dava için gerekenin yapılması adına herkes tepkisini koymalı.

Dedim ya başlıkta, benim yerim belli olsun. Düşüncelerim bunlar.

Tüm iç huzurum kaçtı!

Bursaspor'un pozitif bir ortamda yoluna devam edebilmesi için böylesi can sıkıcı konuların gündemde olmaması lazım. Ancak bu konu, gelecek adına büyük önem arz ettigi için bu defa sebat gösterip susanlardan, korkanlardan,

ilişkilerim bozulursa endişesi taşıyanlardan değil,

Bursaspor'un menfaati için fikirlerini haykıranlardan olacağım.

Sizlerin de yeri neresiyse oradan istediğinizi söyleyebilirsiniz.(!)

Davalı olanların hakkıysa hakkına kavuşmaları,davacıların haklıysa haklarına erişmeleri adına, müdahil olması gerekenlere çağrım, gereğini yapmalarıdır.

Saygılarımla...