Koşukavak, açıklamalarında şu görüşleri paylaştı: "Herkese merhaba. Öncelikle, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı, Şenol Güneş hocayı yürekten kutluyorum. Bursaspor olarak milli takım arasını iyi değerlendiriyor ve Keçiörengücü maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyoruz.

"MESAJLARINIZI DİKKATE ALIYORUM"

Sosyal medyadaki mesajlarınızı okuyorum, gerçekten çok yapıcı eleştiriler var. Dikkate alıyorum. Hakkaniyetli eleştirilere saygımız sonsuz. Bazen kurguladığınız plan, çeşitli sebeplerden ötürü sahaya yansımayabilir. Hataları en aza indirgeyip, hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz.

"TARAFTARIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ"

Her kulübün sahibi taraftardır ve takım olarak, 1963'ten beri her koşulda cefayı çeken Bursaspor taraftarına karşı sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Bursaspor'un olması gereken yer sadece Süper Lig değil, Şampiyonlar Ligi'dir.

"BİRLİK VE SABIR, BAŞARIYI GETİRİR" 

Her türlü zorluğa rağmen bu büyük camiayı, ait olduğu yere taşıyacağız. Eğer birlikte olursak, sabırlı davranırsak, tek taraflı değil çok taraflı düşünürsek daha çabuk başarır ve misafir olduğumuz yeri daha kolay terk edebiliriz.

"SİZ VARSANIZ, SAHADA 12 KİŞİYİZ"

Keçiörengücü maçında da başta 'Teksas' olmak üzere tüm tribün gruplarımızı, tüm taraftarlarımızı stadyuma davet ediyorum.

Unutmayın; siz varsanız, sahada 12 kişiyiz!"

Editör: Haber Merkezi