Övdüğümüz Ali Akman, son 4 haftadır sessiz sedasız…

Gol atamaması bir yana, sahada bile görünmüyor. Ayhan Akman beyefendi ile haberi çıktığından beri kayıp!

Burak Kapacak, sezona çok iyi başladı dedik, o da haftalardır yok! Şu maçta ilk 11 bile çıkamadı, ikinci yarıda oyuna girdiği söyleniyor ama vallahi ben görmedim!

Son iki-üç haftadır dikkatle izlenmesi gerektiğini ve çok iyi bir yolda olduğunu söylediğimiz İsmail Çokçalış, az çalışır oldu. Hele bu maç beni şoke etti. Son yazılarımda onun için sarf ettiğim güzel kelimeleri resmen teker teker ittiriverdi bir taraflarıma.

Ya hocam!

Bu Cüneyt Köz ısrarı nedir?

Yediğimiz tüm gollerde imzası var. Yazık yahu! Hayır, bize yazık! Vallahi billahi sinirlerimize yazık!

Sayesinde türetmiş olduğumuz ağzı bozuk kelimeleri duysan aklın şaşar!

Genel olarak rezalet bir takım vardı ortada! İyi de, bu sert düşüşün bir nedeni olmalı! Neden? Ne oldu da, en azından futbollarından, ortaya koydukları samimi mücadeleden eser kalmadı bir-iki hafta içinde?

Bu olmadı çocuklar! Bu hiç hoşumuza gitmedi! Haftalardır sizin için yazıp söylediklerimizi değersizleştirdiniz iki hafta içinde. Derdimiz mağlubiyet değil! Galibiyet de değil! Bizi sevindiren, ümitlendiren sahadaki duruşunuzdu!  Bu duruşu neden kaybettiniz? Fakat bir de gerçek olan bir şey var. En azından evinizdeki maçları kazanmak zorundasınız! Deplasmanlarda alınan mağlubiyetler, beraberlikler bir yere kadar kabul edilebilir. Ama en azından ligde orta sıralarda kalabilmek adına evimizdeki maçlardan puan çıkarmak zorundayız. Aksi takdirde Ümraniyespor’un yayınladığı Bursa’ya geliş videosunda kullandığı “Ya Evde Yoksan” şarkısının bizim için acı bir şekilde neler ifade edebileceğini sezon sonunda görürüz hep birlikte! Allah göstermesin!

Çok yoğun bir döneme giriyoruz. Önümüzdeki 15 gün içinde 3’ü lig 1’i kupa olmak üzere 4 maçımız var. Ve hepsi de birbirinden zorlu. Bu maçlardan istediğimiz sonuçlarla çıkamazsak freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gideriz ligin dibine. Bunun tam tersini yapmak bizim değil sizin elinizde!

En azından ATKILARA SARDIĞIMIZ ÇOCUKLARIMIZ için verin mücadelenizi. Bari onları üzmeyin!

Editör: Haber Merkezi