İnegöl Vehbi Koç İlkokulu’nda görev yapan Metin Yüksek, genç nesilleri Bursasporlu olarak yetiştirmeye kendisini adadı.  Başarılı eğitimci ilk olarak öğrencilerini Bursaspor- BB Erzurumspor karşılaşmasına getirirken, minik Timsahlar başta diğer tribünler olmak üzere herkesin takdirini toplamıştı.

SEZGİN DAVET ETMİŞTİ

Aynı zamanda Bursasporlu Eğitimciler Hareketi üyesi de olan Metin Yüksek, Frutti Extra Bursaspor Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin’in açık davetiyle bu kez de öğrencilerini parkelerle buluşturdu. 3’ncü sınıf öğrencileriyle İnegöl’den sabah saatlerinde yola çıkan heyet, Frutti Extra Bursaspor Basketbol’un Arel Üniversitesi Büyükçekmece Belediyesi ile karşılaştığı maçta tribünde yerini aldı.

DESTEK ÇIĞ GİBİ

Minik öğrenciler büyük ilgi görürken, diğer tribünlerle tezahürat yapmayı da ihmal etmedi. Karşılaşma Potanın Timsahları’nın 84-79 üstünlüğüyle biterken, İnegöllü öğrenciler de büyük mutlulukla evlerine döndü.  Öğrenciler atmosferden büyülenirken, yönetim ve taraftardan çok güzel tepki almanın mutluluğunu yaşadı. Sosyal medyada da yoğun bir destek yağmuru oluştu.

ÜST DÜZEY TEBRİK

Karşılaşmanın bitiminde heyeti arayan Frutti Extra Bursaspor Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin, destekleri için minik Timsahlara teşekkür etti. Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Baş Yardımcısı Ömer Kızıl da çocuklarla gurur duyduğunu ifade ederken, Metin Yüksek’e emekleri için övgü dolu ifadeler kullanıp, en kısa zamanda farklı bir organizasyonda bir araya gelmek istediğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi