Önce en kalbi şekilde dua ediyorum: Rabbim sonumuzu hayreylesin.

Yönetici ve idarecilerin uzun soluklu müzakereler sonucu kararlar aldıklarına inanmaya zorluyorum kendimi.

İçine düştüğümüz kıskaçkardan kurtulabilmek uzun zaman alacak elbet ama sabır ve istikrar bizim kurtuluşumuzun temel öğeleri.

Bursaspor'un bu halinden kendini sorumlu tutmayanların, maddi ve manevi destek vermeyenlerin, hakikatlerden kaçanların ektiklerini biçmek; sorumsuzca davranıp, har vurup harman savuranların bıraktığı veballeri ve sıkıntıları çekmek maalesef taraftarlara kaldı.

Transfer yapılamadığı takdirde bir alt kümeye daha düşme riski varken, transfer yasakları neticesinde neredeyse yok olma riski varken, geceleri yastığa başını rahat koyabilenlere ahdolsun!

Anladığım şu ki; Cas'tan gelecek olumlu cevabın ardından, benzinlik satışından gelen para ile tahtayı açma planları yapılıyor. Bu tabii bu kadar basit bir anlatımla aktarılmaz, nice denge, nice sıkıntı vardır ama kaba yorumuyla yönetim, elde avuçta ne varsa harcayıp, bu yılı kurtaracak, önümüzdeki yılı eforse edebilecek bir kadro kurma planında olabilir. Ya da bu satışın geliri borçları ödeyebilmek adına yapılan bir hamledir. Zaman bize gösterecektir zaten.

Elbette kim istemez tahtamız açılsın, güçlü bir kadro kurulsun?

Ancak bu kabiliyetin maddi gerekliliklerini sağlamak ile icrayı doğru yapabilmek çok farklı şeyler.

Nice transfer döneminin sonuçlarını defalarca ağır olarak yaşamış bu camia, herhalde daha dikkatli olacaktır.

Mülki mertebeyi kullanarak kaynak yaratmak, kulübün tasarruflarını satarak hareket etmekten daha evladır! Her adımı dikkatli atmalı ve hesabı çok iyi yapmalı. Belki dünyalık mahkemelerde başınıza bir iş gelmez amma velakin gönüllerdeki kırılmanın ve öfkenin muhasebesini ahrete taşırsınız. En içten şekilde "dostane" bir uyarıdır bu; vebali büyük olur.

Şahısların değil, tüzel kimlik sahibi insanların elinde olan bekamız, maharetleri ile doğru orantılı olacak.

Bir Bursasporlu taraftar olarak, bugün, bu "dostane" uyarıyı yapmamak, bu eleştiriyi satırlara dökmemek, aczolmuş kulübümün sevgisine ihanettir.

Saygılarımla.

Editör: Haber Merkezi