Aslında Hatay maçı sonrası yazmak daha kolay olacaktı;

her şey netleşecek ve yorumlanacak tek durum Yükselme Grupları (Play-Off) olacaktı.

Puan hesaplamalarıyla geçen son 1 ay sonucunda dilediğimiz sıralamada bitirmek nasip olmadı.

3.sıradan Süper Lig'e yükselmek için mücadele edeceğiz. Bu mücadeledeki taktik (strateji) , bizim Yükselme Grupları'ndaki mücade edeceğimiz takım sıralamasını da belirleyecek. Futbolda ne olacağını kesin bilmek imkansız ama kendi evinde Erzurum 2.sıra için biletini alacaktır. A.Demir de her ihtimal için 3 puanı almaya çalışacaktır.Akhisar da ne olur ne olmaz diye 3 puanı cebe koymak isteyecektir. Karagümrük, şansını devam ettirmek için Adanaspor'u yenecek ve Altay'ın içeri girmesini istemeyecektir.

İşin özeti, ben 5. sırada bitirip, Akhisar'la çift maç yapmak istiyorum. Hatta Karagümrük A.Demir'i eler gelirse finale hiç saşırmam ve de çok isterim. Gerçi finalde kim gelirse gelsin fark etmez artık.

Hatayspor maçından en kötü 1 puan çıkarma zorunluluğumuz var. İnşallah başarırız. Ha biliyorum 2-0 yenersek, falancalar yenilirse direkt çıkıyoruz hesaplarını ama hiç giresim yok o işlere...

Yarın akşam her şey netleşecek. Arzu ettiğim ve bu yazıyı kaleme alma sebebim de şudur:

Yükselme Grubu süresince geriye dönük keşkeleri , ahları-vahları bırakıp; tertemiz bir sayfa açıp önümüze bakacak bir ruh halinde olmak. Bu bizim en büyük ihtiyacımız bence.

Şu hoca gelmeseydi, şu hoca zamanında gönderilseydi, yönetim şöyle yapsaydı, o golü atsaydık, oradaki penaltımız verilseydi, hakem şöyle yapsaydı vs. vs... Artık bunların hiçbir anlamı kalmadı. Bunları dillendirmek de fayda sağlamayacak.

Bir olmalı, diri olmalıyız artık.

Özellikle sosyal medyada kimseyle dalaşmanın da faydası yok. Daha çok işin adaletli yürütülmesi üzerine gitmeli, algı oyunlarını keşfedip önünü kesmeliyiz.

Uyanık olalım! Sahada hak edenler kazansın, masada bitirilmesin bu işler!

Tertemiz Şampiyon Bursaspor, tertemiz şekilde çıksın üst lige.

Bize bu yakışır.

Çünkü biz Bursaspor'uz...

Saygılarımla.