Geçtiğimiz yıl Boluspor’dan transfer edilen Umut Meraş oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanırken, İstanbul ekiplerinin de radarına girdi. Genç yaşına rağmen karakteriyle de dikkat çeken 23 yaşındaki sol bek A Milli Takım’a da davet edilmişti.

FENERBAHÇE’DEN HAMLE

Bursaspor’un Süper Lig’e veda etmesinin ardından adı farklı takımlarla da anılan Umut Meraş için Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Sarı Lacivertliler 1.5 milyon Euro + Ferdi Kadıoğlu’nu Timsah’a önerirken, Mesut Mestan yönetimi düşünmek için süre istedi.

BEŞİKTAŞ YİNE DEVREDE

Yeşil Beyazlıların kongre sürecinde Umut Meraş için teklif yapan Beşiktaş’ın 12 milyon liralık teklifinin geçmiş başkan Ali Ay tarafından kabul edilmesine rağmen yoğun eleştiriler yüzünden transfer askıya alınmıştı. Siyah Beyazlılar yeniden harekete geçti ve aynı teklifle Timsah’ın kapısını çaldı.

UMUT KAMPTA

Gelişmelerin ardından Umut Meraş ismi sosyal medyada çalkalanır oldu. Twitter’da Meraş’ın adı TT olurken, birçok kullanıcı genç sol bek hakkında yorum yaptı. Ayrıca haber siteleri de 23 yaşındaki genç sol bekle ilgili gelişmeleri okuyucularına anında duyururken, Umut Bursaspor’la Afyon kampında.

Editör: Haber Merkezi