Bursaspor Başkanı Ali Ay, İkinci Başkanı Cem Öztürk, Medya ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Arı, Vakıfköy ve Futbol Okulları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Gülgüler ve Mustafa Ermiş ile Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi Serhat Arı’nın da takip ettiği mücadeleye istekli başlayan gençler Çağrı Yağız Yasak ve Gürkan Sefil ile pozisyonlara girmeye çalışırken, konuk takımda hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı.

20. dakikada takım arkadaşıyla diyalog yaşayan kaptan Çağatay Yılmaz hakem Volkan Kırbaş tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve Bursaspor 10 kişi kaldı. İlk yarının kalan dakikalarında eksik olan Yeşil-Beyazlılar tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına çekildi ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda daha önde oynamaya çalışan Bursaspor duran toplarla etkili olmaya çalıştı. 72. dakikada sol kanattan Jani Atanasov’un kullandığı serbest vuruşta iyi yükselerek kafayı vuran Ahmet Furkan Özcan topu ağlara göndererek Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Konuk takım 77’de bu gole Çekdar Orhan’ın sayısıyla cevap verdi ve skor eşitlendi, 1-1. Kalan dakikalarda kaleci Ataberk Dadakdeniz rakip takımın ataklarda başka gole izin vermedi ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Bursaspor puanını 54 yaptı ve yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı.

Editör: Haber Merkezi