Bursaspor mücadeleye Alper Adıyaman, Hamza Baran Arıkan, Batuhan Toygar, Kadir Yiğit, Ertuğrul Kurtuluş, Tuğbey Akgün, Eren Güler, Kerem Şen, Hasan Basri Ünal, Bilal Güney, Hasan Sabri Karaca ilk 11'i ile çıktı.

Maçın 24. dakikasında Eren Güler, Hasan Basri'nin ortasında Bursaspor'u öne geçiren golü kaydetti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Adana Demirspor 45+1'inci dakikada Musa Bulut'un ayağından bulduğu golle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Batuhan Toygar'ın serbest vuruştan ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Abdullah Tazgel 79. dakikada yeşil beyazlılar bir kez daha öne geçiren golü kaydetti. Abdullah Tazgel 90+6. dakikada kendisinin ikinci takımımızın 3. golünü kaydetti ve mücadele 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi. U19 Takımımız elde ettiği bu galibiyetle puanını 15'e yükseltti.

Bursaspor Gelişim Ligi'nin 11. Haftasında 19 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00'te Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde Altınordu'ya konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi