Dün gece TFF 1.Lig'i ilk iki sırada bitiren takımlar "netleşince" , sosyal turnusol ortaya çıkıverdi.

(Turnusol: Kimyasal çözeltideki asit ve bazları ayırt etmeye yarayan madde)

Dostlar, biz biliyoruz ki Bursaspor bu şehrin şahdamarıdır.

Bilmeyenler, bu damara bastıkça hata ediyorlar ama bizlerdeki bu dağınıklık devam ettikçe de çekinmeden hareket etmeye devam edecekler.

Hepimizin ağzında sakız oldu artık ve manasındaki ağırlığı kaybetmeye başladı bu birlik olmalıyız sözü!

Doğru olanı söyleyip söyleyip yapmazsak, başka değerlerimizi de kaybedeceğiz.

Birilerinin toplantı yapmasını bekliyoruz sanırım.

Birilerinin öncülük etmesini bekliyoruz.

Taraftarlar olarak bir de tribüncülük kavramı türettik ve deplasman yapmayanları harbi taraftardan saymamak moda oldu. Elbette yaz-kış demeden, uzak-yakın demeden her yerde takımın peşinden koşanların hakkı ödenmez; hele ki bu sevdaya hayatını adamış, hapis belasına düşen cefakârlar var ki Allah onlardan razı olsun.

Mesele şu; tamamen sessiz yaşayan, kombinesini alan, store alışverişini yapan, maçlara sürekli gidip gelen, evinden, işyerinden maçları sürekli takip eden, üzülen,sevinen,isyan eden ama isyanını içinde yaşayan büyük bir taraftar kesimi var. Bu sessiz çoğunluğun gücünü kullanamıyoruz.

Özellikle bu grupta küsmüş, küstürülmüş ve kendini sessiz moda almış o kadar çok Bursasporlu var ki asıl büyük yumruğu bir gün onlar vuracak.

Kongre öncesi çıkan adayların hepsine başarılar dileyerek başlayayım ama haddimi aşarak şunu da yazmak isterim: Bursaspor'un önündeki engelleri kırıp atacaksanız gelin,destek olmaya hazırım ama başkanlık makamını kişisel arzular ve kişisel hedefler için amaçlıyorsanız Allah sizi layık olduğunuz biçimde cezalandırsın inşallahNet!

Siz daha iyi bilirsiniz, bizim birlik olmuş halimizin seceresinde şampiyonluk yazıyor.

Herkes aynı niyette ise birlik olmak adına hep benim dediğimim doğru demekten vazgeçmeli, farklılıkları aynı hedef dogrultusunda bir zenginlik olarak görüp, ortak düşünceleri ön olanda tutmalıyız.

Seçilecek bir yönetim var.

Bu yönetimi de yine bizler seçeceğiz. Birilerinin güvenip oy attığı başkana, birileri güvenmeyip en baştan küskünler tayfasına girip destek olmaktan geri durması, aslında başkana değil, Bursaspor'umuza zarar veriyor. Son yıllardaki başarısız yürütülen sürecin düzelmesini tek yolunun sağlam bir başkan olması gerektiği fikrine ben de katılıyorum ama arzu ettigimiz profilde bir başkan yok deyip, göreve talip olanlara sırt dönmek, uzun vadede kulübe zarar veriyor. Az da olsa sırtlanmalıyız bazı sorumlulukları. Eleştirlerimizi yapmalı, yanlış adımlarda uyarmalı ve çözüm önerilerimizi ortaya koymalıyız. Sadece alengirli,rajonlu cümleler kurarak atıp tutmaya devam edersek, yine avcumuzu yalarız.

Başkan olan kişi ve ekibi, rahatça at koşturamayacağını bilmeli ve biz bunu twitlerle başaramadığımızı artık görmeliyiz.

Ben seçilecek yönetime, makama olan saygımla destek olarak yola çıkacağım. Gördüğüm hataları uygun bir dil ile söyleyip, çözüm önerileri sunmaya çalışacağım. Bursaspor'un menfaatleri ile çıktığım bu yolda, hatalar devam ederse, en hırçın muhalefet olacak ve avazım çıktığı kadar bağıracağım. Benim elimden bu gelir, senin elinden ne gelir değerli okuyucum, onu da sen bilirsin, böylelikle herkesin safı ve niyeti belli olacaktır.

Bursaspor için hedefler her zaman büyük olmalıdır. Sakın ortama ayak uydurup, alışmaya başladığınızı fark etmemezlik etmeyin. Biz Bursaspor'uz ve yerimiz belli; o yer de bizim tek hedefimizdir.

Bu sene olmazsa olmaz sezonudur!

Her birimiz, başkanından oyuncusuna, taraftarına kadar kadar haddimizi aşalım artık, yeter!

#BursasporŞehrinŞahdamarıdır etiketime gösterilen destekten dolayı da buradan teşekkür ederim.

Saygılarımla...