TFF 2. Lig’de yeni sezonun heyecanı, bu hafta oynanacak maçlar itibarıyla başlayacak. Geçtiğimiz yıl yaşadığı hayal kırıklığının ardından bu sezon Beyaz Grup’ta mücadele verecek olan Bursaspor, transfer engeli nedeniyle kadrosuna takviye gerçekleştiremezken, yaşanan oyuncu ayrılıkların ardından boşalan mevkileri altyapıdan A Takım’a dahil edilen oyuncular ile doldurdu. Mevcut durumda transfer engelinin kaldırılması ise mucize olarak görülürken, Timsah yeni sezonda genç oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadro ile ter dökecek.

TRANSFERDE COŞTULAR

Beyaz Grup’ta yer alan kulüplere bakıldığında ise, Bursaspor’un yanı sıra bir tek Bayburt Özel İdare Spor kadrosuna takviye gerçekleştiremedi. İki takım dışında ligdeki diğer tüm ekipler ise, kadrolarını pek çok oyuncu ile yenileyerek, iddialı bir görüntü çizdi. Menemenspor, Şanlıurfaspor, Isparta 32 Spor, Afjet Afyonspor ve Batman Petrolspor, bu noktada transfer dönemini hareketli geçirirken, çok sayıda oyuncuyu dış transfer ile kadrosuna dahil etti.

İNEGÖLSPOR 9 OYUNCU ALDI

Mevcut dönemde; en fazla transfer gerçekleştiren kulüp Şanlıurfaspor oldu. Şanlıurfa ekibi, 21 transfer gerçekleştirirken; geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele veren Menemenspor 20 oyuncu, Isparta 32 Spor, Afjet Afyonspor ve Batman Petrolspor da, 17’şer oyuncuyu transfer etti. Aynı zamanda Menemenspor ile Şanlıurfaspor, kadro değeri açısından da ligin en yüksek değere sahip kulüpleri konumunda bulunuyor. Gruptaki bir diğer Bursa temsilcisi İnegölspor da, 9 oyuncu ile kadrosunu yeniledi.

İşte Beyaz Grup’ta yer alan takımlar ve transfer sayıları;

Editör: Haber Merkezi