Lifebursa.com'da Adnan Batır'ın sorularını yanıtlayan ve Bursaspor'un transfer tahtasının açılabilmesi için 46 milyon ₺'ye ihtiyaçları olduğunun altını çizen Şenol Tosun "Bu meblağı hiçbir yönetim kurulu karşılayamaz. Bunun için Bursa'nın iş damları, dinamikleri ve büyüklerin el atması gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa açılmayacak bir durum yok. Rakam çok yüksek, şuan açılabilir de açılmayabilir de. Biz açılmayacak gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

AÇIKLAMANIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Hangi tarihe kadar bir gelişme olmazsa bu konuyu kapatabiliriz?" sorumuza ise Şenol Tosun "Gün geçtikçe makasa daralıyor. Transfer döneminin bitmesine yaklaşık 20 günlük bir süre var, bir hafta veya 10 içinde olursa olur. Yoksa ondan sonar çok zor." ifadelerini kullandı.

Ali Akman konusunda da konuşan Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun "Ali Akman konusunda Başkanımız Erkan Kamat gerekli görüşmeler yapıyor. Ali Akman'ın da Bursaspor'a bir vefa borcunun olduğunu düşünüyorum. Sonuçta onu yetiştiren ve vitrine çıkartan Bursaspor'a Ali'nin para kazandırarak gideceğini tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi