Edinilen bilgiye göre; Trabzonspor, 20 yaşındaki Burak için Bursaspor’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.Ünal Karaman döneminde gündeme gelen ancak Bursaspor’un yüksek bedel talep etmesi nedeniyle vazgeçilen Burak Kapacak konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Kanatlara alternatif arayan bordo-mavili kurmaylar, izleme komitesinin ısrarla önerdiği 20 yaşındaki Burak Kapacak için Bursaspor’a bir teklif sundu.

Karadeniz'in edindiği bilgiye göre; Trabzonspor, Burak Kapacak’ı satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Bu teklif yeşil-beyazlı yönetime sunuldu. Yine bize gelen bilgilere göre, ekonomik sıkıntılar yaşayan Bursaspor, Burak Kapacak’ın kiralık olarak değil de bonservisi ile satılmasına onay veriyor. Pazarlıkların bu doğrultuda sürdüğü, tarafların ortak bir noktada buluşması halinde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

26 MAÇTA 8 ASİST

20 yaşında, 1.80 boyunda olan Burak Kapacak bu sezon Bursaspor forması ile 26 maça çıktı, 8 asist yaptı. Genç isim kanat mevkiinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kaynak: Karadeniz Gazete

Editör: Haber Merkezi