Bursaspor bu akşam Beypiliç Boluspor ile sezonun en kritik maçlarından birini oynayacak. Daha önce Timsah Park’ta Adanaspor, Eyüpspor, Samsunspor ve Ankaragücü ile karşılaşan yeşil beyazlılar 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle soyunma odasının yolunu tuttu. Bu 4 maçı toplam 19 bin 961 biletli taraftar izlemişti.

Boluspor’u yenmekten başka bir düşüncesi bulunmayan Teknik Direktör Özcan Bizati ve öğrencileri, 12. adamı tribünlerde görmek istiyor. Bu sezon özellikle Samsunspor karşısında elde edilen 4-1’lik farklı galibiyette önemli rol oynayan yeşil-beyazlı taraftarın tribündeki yerini alarak takımlarına tam destek vermesi bekleniyor.

Seyirci rekoru olur mu?

Bu arada sezonun ilk maçında Adanaspor’u konuk eden Bursaspor’u 4 bin 905 taraftar takip ederken, Eyüpspor müsabakasında 4 bin 561, Samsunspor maçında 4 bin 283 ve son olarak da Ankaragücü karşılaşmasında 6 bin 212 biletli seyirci Timsah Park’taki yerini alırken, Bursaspor Kulübü 850 bin lira gelir elde etmişti, Bu akşamki karşılaşmada sezonun rekorunun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi