Tamer Tuna'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

Kazanamama alışkanlığı en büyük sorun

Tecrübeli teknik adam basın toplantısında: "Mevcut durumun farkındaydık. Bursaspor'un mazisi her şeyden önemli. Bursasporlu hiçbir futbolcu şartlar ne olursa olsun,sonuçlar ne olursa olsun bundan farklı bir yola sapmamalı. Bunlar taraftarı olumsuz etkileyen psikolojik sebepler. Bunu ortadan kaldırmak için çok çaba sarf ettik. Demorilize olmalarını sağlayan durumları farkındaydık. Bunları ortadan kaldırmanın en önemli yolu karşılıklı güven. Kazanamama alışkanlığı Bursaspor takımının şuanki en büyük sorunu. Bunu değiştirmek için neler yapabileceğimiz yönünde çok çaba harcıyoruz. Oyunculara Bursaspor'un adının değerini fark ettirmeye çalılştırdık. Kadro planlamasını daha iyi yapacağız. Yabancı oyuncularla ilgili görüşmelerimiz oldu. Değerlendirmelerimiz oldu. Ortak karara vardık. Sancılar devam edebilir ama şampiyon şehrin nasıl davranması gerektiği ile ilgili prensipler açısından bir başlangıç oldu." dedi

Forvet arayışımız sürüyor

Takımdaki forvet eksikliği için de açıklamalarda bulaln Tuna: "Takımlardaki gol sorunu sadece golcü oyunculardan kaynaklanan bir sorun değildir. Tüm takımı ilgilendirir. Bu haftada tüm pozisyonlara girmemize rağmen en iyi maçımızı oynamamıza rağmen golle buluşamadık. Oyuncuların özgüvenlerini tekrar ortaya koyabilmeleri açısından bir başlangıç yapacağız. Golcü arayışımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Oyuncu raporlarımızı sunduk

Tamer Tuna oyuncuların hangi şartlarda takımdan ayrılacağı sorusuna: "Gidecek oyuncuları bir maçla berlirleyemeyiz. İlk yarıdan gelen istikrarlı durum belirleyici olacaktır. Raporları yönetime ilettik. Tüm maçları izleyerek değerlendirdiğimiz bir konuydu. Transferlerden tecrübe edinmiş bir yönetimle birlikteyiz. " yanıtını verdi.

Transferlerimiz olacak

Yeşil beyazlı teknik direktör: "Transferlerimiz olacak. Gelecek oyuncularla bütçemizi nasıl oluşturacağımızla ilgili planlar yaptık. Çünkü gelecek oyuncular gidecek oyunculara bağladı. Genç futbolcularımıza çok ciddi teklifler var."açıklamalarında bulundu.
 
İlk tercih burası ikinci plan Antalya

Tamer Tuna sözlerini "Antalya kampını o hafta belirleyeceğiz. Ligin mevcut durumu bize o arayı sağlamıyor. Birinci planımız burada hazırlanmak. İkinci alternatif hava koşullarına göre Antalya'da yapılması." şeklinde noktaladı.

Editör: Haber Merkezi