Play-Off yolunda önemli bir galibiyete imza atan Karacabey Belediyespor'da teknik direktör Tahsin Tam, Karacabey'de oynayan Bursaspor altyapılı oyuncular ve Bursaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Karacabey Belediyespor'da oynayan Vakıfköy patentli oyuncular hakkında Teknik Direktör Tahsin Tam: "Onlarda dokunulmaya ihtiyacı olan oyuncular. Daha fazla süre almayı Enes Kayar yakaladı. 2 yıldır Karacabey'de 1 tane maçı vardı Enes Kayar'ın. Aslında çöküşe doğru gidiyordu ama bizle çalıştıktan sonra kendisinin potansiyeline dönük bir farkındalık yarattık. Oda çok ciddi çalıştı iyi konsantre oldu ve bir çok oyuncum gibi her gün üzerine koyarak devam ediyor." dedi.

Bursaspor bir maden

Bursaspor'un her zaman küllerinden doğma potansiyeline sahip bir takım olduğunu dile getiren Tahsin Tam "Bursaspor biliyorsunuz bir maden. Bursaspor yanlış yönetilmenin uzun yıllardır sıkıntılarını yaşıyor ama kendi çocuklarıyla her zaman küllerinden doğma potansiyeline sahip bir takım. Bursaspor altyapısında 8 yıl çalıştım ve bizim Bursa çocuklarını çok iyi bilen bir hocayım. İnşallah kendi çocuklarımız ayağa kaldıracak bizim takımımızı. Onlarıda desteklemek düşüyor bizlere ve tarafarımıza." dedi.

Haber: Kaan Vardar

Editör: Haber Merkezi