TFF 2.Lig’in 11. haftasında Bursaspor, İnegölspor'u Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda 2-1 mağlup etti. Yşeil-Beyazlı ekibin teknik direktörü Tahsin Tam maç sonu düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi.

Tahsin Tam "Son haftalarda kazanamamış olmanın stresi devreye girdi. Bugünde çok kaliteli bir oyun ortaya koyamadık ve 2-0'dan sonra basit bir gol yedik. Faul varmıydı yokmuydu hakemin kararı tartışlır ama oraya getirmemeliydik. Gol yedikten sonra stres faktörüyle maçı mücadele ile geçirdik. Bu akşam olumlu olan tek şey aldığımız 3 puandı. Buna çok ihtiyacımız vardı. Lige başladığımızdan beri mücadele etmeye çalışıyoruz. Olağanüstü haftalar yaşadık. Kongre kararı, seyirci tepkisi. Seyirciye ihtiyacımız olduğunu hep söylüyorduk. Gelen eleştirilerin kabul edilebilir tek yanı Bayburt maçı. Oynadığımız en kötü maçtı ve hiç mücadele etmedik. Taraftarların ve basın mensuplarının yapmış olduğu eleştirilerde herkes sonuna kadar haklıydı.

Bizim için kolay geçmeyecek lig. Bu mücadeleyi hep vermek zorundayız. Umarım zamanla bunu başaracağız. Oyuncularımızı mental yönden güçlendirmek için olağanüstü çaba harcıyoruz. Bize verilen emanete sahip çıkmak için elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar gösterdik. Çokt ecrübeli ve bunu yönetebilecek bir insanım. Zor bir görev olduğunu biliyordum geldiğimde. Ben Bursasporluyum ve Bursasporlu olduğum için geldim bu göreve. Bu emanete sahip çıkmak için emin olsunlar tüm gayretimizi fazlasıyla göstereceğiz." dedi.

Enver Cenk Şahin'in cezalı duruma düşmesi hakkında Tahsin hoca "Cenk cezalı duruma düştü. Haftaya olmayacak.Değişik opsiyonları kullanmaya devam edeceğiz. Hazırlıklarımızı yapacağüız bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.”
 

Editör: Haber Merkezi