Erzurum deplasmanı ve Altay maçı ile iyice hissetmeye başladığımız bu ümitsizlik sendromunu Ümraniye maçıyla def etmemiz gerekiyor.

Bunu da yapabilmenin tek yolu var. Bursaspor oynadığı tüm maçların büyük çoğunluğunda sonradan geri dönüş sağlıyor. Mağlup duruma düştüğünde önce beraberlik için ve sonrasında galibiyet için yükleniyor. Ve genelde bu baskı ikinci yarı daha yoğun bir şekilde, 90.dakikanın sonuna kadar yapılıyor.

İlk yarıda harcanan anlamsız efor boşa gidiyor. Peki lütfen biri bunu bana açıklasın?!

Bursaspor neden 1.dakikadan itibaren bu baskıyı uygulamıyor? Neden ilk yarıda en az 2 hatta belki 3 gol üretebilecek etkiyi, reaksiyonu göstermiyor?

Kondüsyon gücünün %50'si ilk yarıda boşu boşuna harcanırken, ikinci yarı için kalan %50'lik kondüsyon gücü ile bu yapılabiliyor. Maça başladığımızda bu tam kondüsyon gücü ile bunu başaramaz mıyız?

Neden denemiyoruz?

Bunu gerçekten anlamıyorum!

Gelelim biraz rakibe.. Büyük Altay dedikleri.. Daha maçın 2. dakikasında kalecileri yattı.. Sonra bir daha yattı...

Yemyeşil zemini sevmiş olmalı, yattıkça yattı..

Devre arasında arkadaşlarına da tavsiye etti demek ki; "Bu sahayı bir daha göremeyiz.. Yatın çok güzel dedi..."

Hepsi yan gelip yattı... Her biri, ikinci yarı yattı da yattı.. Büyük Altay dedikleri Büyük ALYAT'mış meğer.. Onların büyük diye adlandırdıkları şey, Bursaspor'dan puan alabilmek için centilmenlikle uyuşmayan, hatta adı "adiliğe" kadar bile giden aksiyonlar kadar küçükmüş meğer. Neyse, Büyük dedikleri ALYAT için bu kadar kelime yazmak fazla bile..

Bursaspor'lu futbolcular Alyat'ın bu sportmenlik dışı hareketlerine oldukça sert tepki gösterdiler. Ama o sertlik bir yerde durmak zorundaydı, kart görmemek adına bir noktada frenlemek zorundaydılar. Devre arasında, yatakçıların attığı golde ofsaytı görmeyen, rakip futbolcuların oyunu yavaşlatmak için yaptığı hamlelere bir tepki vermeyen hakemlere Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve ekibi çok sert tepki gösterdi. Futbolcular ve teknik ekip muhattap ve denk oldukları kişilere sert bir şekilde tepkilerini gösterdi.

Bursaspor yönetimi? 

Göreceğiz!

Özer'in 5 maç cezasına itiraz edildi mi, bilmiyorum?

Ofsayttan atılan gole sert bir şekilde ses çıkaracaklar mı, onu da bilmiyorum!

Bugüne kadar hakkını sadece bir kez Twitter'dan trajikomik bir şekilde video paylaşarak savunmaya çalışan bir yönetimden bundan sonra nasıl bir hareket beklenir onu hiç mi hiç bilmiyorum!

Bildiğim tek bir şey var, tecrübe de edindiğim...

Susarsan, ezerler! Ağlarsan, gülerler!

Sen susmayacaksın, ağlamayacaksın da...

Bursaspor'un yumruğunu o masaya vuracaksın!

O yumruk senin yumruğun olmayacak sadece..

O yumruk, Bursa şehrinin yumruğu olacak!

O yumruk, Adana deplasmanına giderken, Erzurum deplasmanına giderken yolda trafik kazası nedeniyle ölüm tehlikesi geçiren taraftarın yumruğu olacak!

Her türlü ligi, her türlü stadı gören Teksas'ın yumruğu olacak!

Ha, o yumruk sende yoksa, bırak,  o yumruğu olanlar başkanlık yapsın!

Editör: Haber Merkezi