Biraz da olsa çekinerek çıktığımız Giresun deplasmanından bize lazım olan 3 puanı almayı başardık.

Eksi üç puana, evimizdeki Eskişehir ve Giresun maçlarındaki kayıplara daha da yanıyoruz şimdi. Alınması gereken bir rövanş vardı. Rövanşı da aldık ama aldığimız 3 puan normalden daha kıymetli şu zamanda.

Puan kaybedilmesi durumunda hem ligte hem de camia bazında büyük sıkıntılar yaşanacaktı.

Play-Off potasını sene başında dillendirmiyorduk ama artık oraya da tutunma zorunluluğu aşikar. Erzurum ve Adana oynayacak ama kim kazansa faydalı olur,beraberlik mi iyidir,kalan maçlarda hangisi tökezler ya da biz çıkamayacaksak, Play-Off'larda hangisiyle işimiz daha kolay olur (???) bilemiyorum şu an

Ortalık ateş yeri.

Biz ne olursa olsun kazanmaya devam etmeliyiz. Rakiplerin maçlarını da aynı heyecanla takip edeceğiz mecburen.

Beni sevindiren taraf ise, takımımızın ivmesi yukarı doğru ilerliyor.En azından Play-Off olsa bile, daha diri,daha takım,daha canlı bir takıma doğru gidiyoruz.

Beni rahatsız eden konulardan biri, 3 puanları bu süreçte toplayabiliyorken bile, halâ hoca eleştiren, kadro eleştiren, oyuncu eleştirenler var. Haklı ya da değiller beni alakadar etmiyor. Beni üzen bu zamanda susmayı başaramamaları.

Ey dostlar, eleştirilmeyecek tek bir konu bile yok haklısınız.Bizim de içimiz dolu.Ancak, şu süreçte sakin olmalıyız. Beni tanıyanlarınız varsa eğer, hatrım için 3 maç daha moral bozacak paylaşımlar yapmasınlar,özellikle rica ediyorum.

Elbette, daha farklı konumda olmayı hepimiz dilerdik. Buraya kadar geldik, bundan sonra azmetmek oyuncuların,sabretmek bizim vazifemiz.

Madem ki amatöre düşse de çok seveceğiz, şimdi sevgimizi daha da göstermeliyiz.

Ohh be aldık işte 3 puanı. Keyfini çıkarın.

Saygılarımla.