2013 yılından bu yana görev yapan yönetimlerin adeta uçuruma sürüklediği, son 4 yılda sevenlerine 3 kez küme düşme acısı yaşatan Bursaspor’u taraftarı yalnız bırakmıyor. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler takımları 2.Lig’e düşse de tribüne koşup desteklerini sürdürüyor. Timsah Park’ta geçen cumartesi günü Batman Petrolspor ile oynanan maçı 14 bin taraftar izledi. Bu sayı 2.Lig’de de olsa Bursaspor’u taraftarının asla yalnız bırakmayacağının göstergesi oldu.

7 MAÇI DA SOLLADI

Geçen haftaki Gaziantep FK-Ümraniye maçını 575, Karagümrük-Giresunspor mücadelesini 850, Konyaspor-Hatayspor karşılaşmasını bin 625, Sivasspor-İstanbulspor müsabakasını 3 bin 99, Alanyaspor-Ankaragücü maçını 3 bin 598, Kasımpaşa-Galatasaray mücadelesini 6 bin 261, Kayserispor-Antalyaspor maçını ise 6 bin 888 taraftar stadyumdan takip etti. Bursaspor, 2. Lig’de olmasına rağmen Süper Lig’deki bu 7 maçı geride bıraktı.

BU SEVGİNİN TARİFİ YOK

TFF 2.Lig’de geçen hafta en çok taraftarın izlediği maçı Batman Petrol ile oynayan Bursaspor, Süper Lig’de yine geçen hafta oynanan 7 maçtan daha fazla izlendi. Bu da yeşil beyazlı taraftarın takımlarına olan sevgisinin göstergesi oldu. Bursaspor’un, genç oyuncularıyla verdiği yeniden diriliş mücadelesinde 12. adama büyük iş düşecek. Pazar günü Timsah Park’ta Sivas Belediyespor ile bu sezonki ikinci iç saha maçına çıkacak olan Teknik Direktör Tahsin Tam’ın öğrencileri yine taraftarının vereceği müthiş destekle galibiyete ulaşmayı hedefliyor. Bu arada Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetimin Batman Petrol maçında yaşanan aksaklıkların tekrarlanmaması için stadyumda bir dizi çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi