İlk oturumunun 22 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Bursaspor Kulübü Olağan Genel Kurul'da başkan adaylarından Serdar Acarhoroz soruları yanıtladı.

Acarhoroz, başkan adaylığı hakkında "Bursasporumuzun içinde bulunduğu durum belli. Zor bir süreçten geçiyor. Ben bir Bursaspor taraftarı olarak, Bursa'da ticaret yapıp Bursa'da ekmek yiyen biri olarak, Bursaspor'un bu durumda olmasını kabullenemiyorum. Bursaspor üvey evlat gibi ortada kaldı. Bizde böyle olmaması gerektiğini, bir Bursasporlu olarak neler yapabileceğimizi düşündük ve Bursaspor Başkanlığına adaylığımızı koyduk. Bizimle beraber diğer aday arkadaşlarda sağolsunlar, onlarda Bursaspor için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Hedef tek, hedef Bursaspor'un iyi olması. Burda bir yarış yok aslında, yanlış yansıtılmasını istemiyorum. Ben başkan olayım veya olmayayım, bundan sonraki süreçte diğer arkadaşlar biri başkan olsada, maddi manevi destek olacağız. Aynı şekilde diğer başkan adaylarıda aynı görüşte. Hep beraber Bursaspor için bir şeyler yapacağız. Her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır, tüm başkan adaylarının temelinde Bursaspor'un bir yerlere gelmesi amacı var. Burdan diğer arkadaşlara ve tüm Bursa halkına sesleniyorum. Lütfen gelin Bursaspor'u bu zor durumdan çıkartalım. Ben veya diğer arkadaşlarla değil, bu iş tüm Bursa halkının bir araya gelmesiyle olacaktır." dedi.

Bizim ilk adımımız

Geçtiğimiz hafta içerisinde elektrik sorunu ile ilgili atılan adım hakkında Acarhoroz " Yapılması gerekiyordu die düşünüyorum. Çünkü bu çok dillenmişti. Sonuö itibariyle Bursa'nın elektirkleri kesilmişti. İstanbul basınında Bursaspor şampiyonluklarla ilgili konuşulurken, Bursaspor elektriği kesik bir kulüp olarak konuşulmaya başlandı. Buda beni rahatsız ettiği için ki zaten biz bu yola çıkarken belli bir bütçe hazırladık, taşın altına elimizi sokacağımızı biliyorduk. Buda bizim ilk adımımız olsun dedik ve bu şekilde problemi çözdük." dedi.

Transfer tahtasının açılması lazım

Transfer tahtası ile ilgili düşüncelerini aktaran Serdar Acarhoroz " Tabiki oda çok zor bir süreç. Aşağı yukarı 50 milyon TL civarında bir ödeme var. Bunların hepsi çözülmek zorunda, olmazsa olmazlar.  Çünkü futbolcu alamazsınız, futbolcu olmazsada başarı olmaz. Sadece altapıylada bu işin çok kolay çözüleceğini düşünmüyorum. Altyapıya biz çok çok önem vericez ama sadece altyapı ile olmaz. O yüzden kesinlikle transfer tahtasının açılması lazım. Bizde bununla ilgili ne gerekiyorsa yapıcaz" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi