Velhasılkelam böylesi kötü durumdayken son dakika bombaları ilaç oluyor bünyeye. Deniz Yılmaz! Soyadı oyuncu karaterini etkilemiş bir futbolcu. Bu camiaya kazandırılmadan önce vasat bir futbolcuydu. Bu sebeple çok büyük beklentilere girmedik, giremedik. Ama yanıldık. Aldığı parayı sonuna kadar haketti ve yerine koydu. Gelecek güzel günlerin sinyalini verdi.

90 dakikayı değerlendirecek olursak. İki farklı karakterde Bursaspor izledik. İlk yarı isteksiz, tutuk bir Bursaspor. İkinci yarı hırslı, istekli Bursaspor. Ama iki karakteri de ortaya koyarken kötü oynayan bir Bursaspor. Hamza hocanın oyunu okumada iyi olamadığını herkes gibi ben de gözlemleyebiliyorum. Oyunu riske atmadan hızlı müdahelelerle daha iyisini yapmaya, yaptırmaya çalışmak şüphesiz ki Casinovale teknik direktör işi. Geldiği günden bu zamana kadar Hamza hocanın katkılarını görebiliyoruz ama daha iyisini de bekliyoruz.

Önemli bir galibiyet aldık. Üzerimizdeki ölü toprağını şöyle bir sirkeledik. Şimdi önümüzde belki de senenin en önemli maçı var. Bazı maçlar çok önemlidir. Alırsan koca bir sezon yaşanan bütün talihsizlikler unutulur gider. İşte bu öyle bir maç. Sivasspor maçında sergilenen oyunla bunun olamayacağı kesin. Maç gününe kadar bütün futbolculara bu maçın ehemmmiyeti anlatılmalı, herkese ortaya konacak şeyin yürek olduğu anlatılmalıdır.

Unutmamak gerekir ki UMUTTUR BURSASPOR!
Editör: Haber Merkezi