Sabah saatlerinde BB Erzurumspor maçı hazırlıklarına başlayan Bursaspor'da gerçekleşen antrenman öncesinde Takım Kaptanı Selçuk Şahin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Selçuk Şahin, "Beklemediğimiz ve hiç istemediğimiz bir skor oluştu. Ondan sonra kupa maçı bir an önce toparlanma adına bizim için fırsattı ve iyi geçtiğimizi düşünüyorum. Kupa da bizim için önemli, gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Tabii ilk hedefimiz ve en önemlisi Süper Lig’e çıkmak için 1’inci Lig’de şampiyon olmak. Bu hafta da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Ligin iddialı ekiplerinden bir tanesi. Kendi sahamızda çok iyi ve ateşli oynayan bir takımız, inşallah bu şekilde devam eder ve kazanırız" açıklamasını yaptı.

Eksi 3 puanı telafi edecek kadromuz var

Eksi 3 puan cezasıyla ilgili görüşü sorulan tecrübeli futbolcu, şu cevabı verdi: "Eksi 3 puan durumu bizi üzdü açıkçası, çünkü maçı kazanabilme adına 3 puan için saha içerisinde çok mücadele ediyoruz. Moral bozukluğu oldu ama kesinleşirse yapabileceğimiz bir şey yok, bir maç kaybımız olacak ama bunu telafi edecek kadromuz, gücümüz, kalitemiz var. Çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Bundan sonra da böyle bir şey ile karşılaşır mıyız bilmiyorum ama 3 puanı telafi edecek kadromuz var."

Her maçı ayrı final olarak görmek lazım

Ligdeki takımlar ile ilgili konuşan Şahin, "Çok iddialı takımlar var, herkes Süper Lig’e çıkma adına önemli hamleler yaptı. Herkes şampiyonluğu istiyor, biz de o camialardan bir tanesiyiz. Çok kolay olmayacak, zor olacaktır kesinlikle. Bursaspor büyük bir camia, iyi bir kadro kurdu. Her maçı çıkacağız kazanacağız durumu çok kolay olmayacak. Bunu isteyeceğiz, mücadele edeceğiz, zaman zaman puan kayıpları olacak ama biz çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buna da çok ihtiyacımız var. Her maçı ayrı final olarak görmek lazım. Özellikle içeride kazanarak devam etmemiz lazım çünkü içerideki kayıp bizi zor duruma sokabilir. Seyircimizin de müthiş desteğiyle kazanan taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi