BB Erzurumspor’u 2-1 mağlup etmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası’na 5’nci turda veda eden Bursaspor’un genç stoperi Sedat Dursun, ilk maçta talihsiz bir şekilde 4-2 yenildiklerini hatırlattı.

KUPAYI BİTİRDİK

Bursaspor forma ve armasının olduğu her yerde galip gelmeyi amaçladıklarını söyleyen Dursun, “Onu bilerek bugün sahaya çıktık. Gönül isterdi ki buradan tur atlayarak ayrılmak ama bunun için de elimizden gelen her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Takım olarak çok iyi mücadele ettik.  Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Şimdi lige bakacağız, burasını da bitirdik. İnşallah ‘Yeniden Zirveye’ parolasıyla çıktığımız ligin şampiyonu olarak bu seneyi mutlu şekilde bitirmek istiyoruz” dedi. 

BAZI SIKINTILAR OLDU

Bursaspor’da başlayacak yeni döneme dair düşüncelerini de paylaşan genç oyuncu, “İnşallah İbrahim(Üzülmez) Hoca’yla yeni bir çıkışa geçmek istiyoruz. Kendi adıma da. İlk haftalarda oynadım. Sonradan bazı sıkıntılar oldu oynamadım. Böyle problemler yaşadım. Kendim ve takımım adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HERHALDE SİSTEMİNE UYMADIM

Yalçın Koşukavak ile bir sorun yaşayıp yaşamadığı sorusunu da yanıtlayan Sedat Dursun, “Yalçın Hoca buradan ayrıldı, konuşmam doğru olmaz. Genel olarak oyun sistemine uymadığım için böyle değerlendirdi. Saygı duydum, sıramızı bekledik. Futbolda profesyonellikte bunlar olan şeyler. Kendisine de verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi