23 Mart 1997 doğumlu genç oyuncu kendisini 5 yıllığına profesyonel yapan imzayı Başkan Ali Ay ile birlikte attı.

Oldukça heyecanlı olan Sedat Dursun;  “Ben Bursasporluyum ve yıllardır bu kulübün altyapısında forma giyiyorum. Kendimi fazlasıyla buraya ait hissediyorum. Bursaspor’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum, benim buradaki nihai hedefim Bursaspor’un Sedat 4’ü olmak. Çok çalışıp Hamza Hocamın şans vermesini bekleyeceğim kulübüm için bütün katkıyı vermeye hazırım” dedi.

Başkan  Ali Ay, Sedat Dursun’un profesyonel imzasının Bursaspor’a hayırlı olmasını diledi. Bursaspor’un, Bursasporlular ile başarıya ulaşacağını belirten Başkanımız Ali Ay şu açıklamalarda bulundu; “ Altyapıdaki gençlerimiz çok çalıştıkları takdirde heran kendilerini A Takımda bulabilirler. Bu tamamiyle çalışmaya bağlı.

Bu sene profesyonel yaptığımız birçok oyuncumuz var Sedat kardeşimizde onlardan biri. Biz altyapıya çok önem veriyoruz. Çocuklarımız çalışacaklar ve kendilerini gösterecekler. Hocalarımız devamlı takipte. Demek ki çalışınca oluyor. Ben her zaman şuna değiniyorum; Bursaspor, Bursasporlular ile başarıya ulaşır.

Biz tekrar şampiyon olacağız ve bu Vakıfköy’den gelen gençlerimizle bizim çocuklarımızla olacak. Biz bunu 2010 yılında gördük. İnşallah çok daha iyi olacak” dedi. 

Editör: Haber Merkezi