TFF 1’inci Lig’de deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devam ederken, Sedat Dursun antrenman öncesiaçıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Adana Demirspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını kaydeden başarılı savunmacı Sedat Dursun, “Taraftarımızın önünde kazanmasını bildik. İstekli ve arzulu bir oyun vardı. Arkadaşlarımın ayağına sağlık. Artık lig de daralıyor, bunun bilincindeyiz. Her maçımızın final olduğunu biliyoruz, bunun bilincinde maçlara çıkıyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz” dedi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ FARKINI GÖSTERİYOR

İbrahim Üzülmez’in gelmesinin ardından değişimin gerçekleştiğine işaret eden Sedat Dursun, “Hem motivasyon anlamında, hem fiziksel anlamda hocamız maçlara bizi inanılmaz hazırlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, geldiğinden beri 5 galibiyet aldık. İkinci yarının en iyi takımız, en çok galibiyet alan takımıyız. Biz bunu içeride de görüyoruz, sahaya çıktığımızda da bu farkı gösteriyor. Hem tecrübelerinden, futbolculuk hayatından, hem de hırsından bizleri nasiplendiriyor” diye konuştu.

ERZURUMSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ

BB Erzurumspor maçına ilişkin de görüşlerini paylaşan Dursun, “Hocamız, Adana ve Erzurum maçında yensek de yenilsek de ligin uzun bir maraton olduğunu, yine hiçbir şeyin bitmediğini söylemişti. Erzurum, Altay olarak bakmıyoruz, her maçımıza kazanma amacıyla bakıyoruz. Erzurumspor da bizim rakibimiz sonuçta, elbette çok önemli bir maç. İçeride kazanmasını biliyoruz ama deplasmanda da iyi bir istatistik yakalamaya başladık. Hedefimiz Erzurum’dan puan ve puanlarla dönmek” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi