TFF 1’nci Lig’de yoluna emin adımlarla devam eden Bursaspor’un genç defans oyuncusu Sedat Dursun, zor bir maç oynayacaklarını bildiklerini ifade ederken, “ Akhisar kendi evinde hiç yenilmemişti. Biz de kendi evimizde çok başarılıyız” dedi.

İBRAHİM HOCA’YA ÖVGÜ

Bursaspor’un çok kaliteli bir takım olduğunu kaydeden Dursun, “Biz bu ligi hak etmiyoruz.  Güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarıya İbrahim Hoca’nın gelmesiyle çok iyi başladık. O geldikten sonra oynamaya başladım. Onun da bir sevinci var. Bugün ayrı bir güzel oldu. Deplasmanlarda inişli çıkışlı karnemiz vardı. Onu da burada güzel bir galibiyetle süsledik” diye konuştu.

MARATONU SIRTLAYACAĞIZ

Bursaspor’un alt ligde misafir olduğunu kaydeden genç savunmacı, “ Biz burada geçiciyiz. ‘Yeniden Zirveye’ diye bir sloganımız var. Bunun neticesinde çok çalışıyoruz. Hocam geldiğinde 3’te 3 yaptık. Rakiplerimiz de oldukça zorlu. Biz çok iyi takımız. Backgroundu çok iyi oyuncularımız var. İçerde çok iyi bir takımdaşlık var. Maratonu sırtlayacağımıza takım, camia ve şehir olarak inandık. Yolun sonunda şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi