Giresunspor maçında oyuna sonradan dahil olan Sedat Dursun, “ Geçen haftaki galibiyetin anlam ifade etmesi için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu. 2 hafta üst üste Allah nasip etti, galip geldik. Uzun bir galip gelememe serimiz vardı. Onu da şu 2 haftada kırdığımızı düşünüyorum. Son 3 haftamız var, Allah utandırmasın. Gerçekten çok mücadele ve zorluklardan geçiyoruz” dedi.

ÇAYCIYA KADAR ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

En büyük destekçileri olan taraftarın pandemi nedeniyle yanlarında olamadığının altını çizen Dursun, “Son 3 haftada elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Bursaspor’u hak ettiği yere taşıyabilmek için malzemecisinden,  futbolcusundan ve çaycısına kadar hepimiz elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız gerektiğini biliyoruz. Sahaya bundan sonra da her şeyimizi vereceğiz” dedi.

İPİ GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ

Kalan haftalarda odaklandıkları nokta bulunduğunu dile getiren genç oyuncu, “ Fiziksel yorgunluk, saha dışı bizim için önemli değil. Son 3 haftada ipi göğüslemek istiyoruz. 1-5-0 olsa fark etmiyor hanemize 3 yazdırmamız gerekiyor. 1-0 da olsa 3 puan veriyorlar. Bundan sonra skorların önemi yok” dedi.

Editör: Haber Merkezi