Bursada Bugün TV'de Serkan Yetişmişoğlu'nun sunduğu "Bursa'da Spor" programının konuğu Bursaspor'un şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan oldu. Medipol Başakşehir karşılaşmasında Bursaspor'un etkili oynadığını söyleyen Erdoğan, "Talihsiz goller yedik. Başakşehir'den geri kalmadık. Takım istekliydi ama tek eksiğimiz goldü. Bursaspor maçı çevirmek için mücadele verdi" dedi.

YENİDEN BAŞLAMALIYIZ

Bursaspor taraftarına da övgü yağdıran Ömer Erdoğan, " 900 kişi anında biletleri bitirdi. Taraftar iki defa gitti geldi ve büyük fedakarlıklar yaptı. Taraftarın takıma desteğinin sonsuz olduğunu gösterdiler. Yeni gelen yabancılar için bu desteği bir ekstra güç vermesi gerekiyor. Tabelada istemediğimiz bir yerde olmamıza rağmen taraftar bu özveriyi gösteriyorsa, futbolcular da ders almalı. Güzel bir fırsat var ama bizim yeniden başlamamız gerekiyor.  Takıma asla sırt dönülmemeli" diye konuştu.

YUSUF'A SAHİP ÇIKILMALI

Yerli oyuncularının daha fazla sorumluluk alması gerektiğini açıklayan efsane kaptan, "Sezon başında bazı planlamaların yapılması gerekiyor. Elimizdeki mevcut kadroda herkesin birlik olması lazım. Taraftarımıza da özel bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yusuf Erdoğan da çok şey yapmak isterken istediklerini de yapamadı. Rize maçında talihsiz bir olay yaşadı. Yusuf'a sahip çıkılması gerekli. Camiamız üzerine düşeni yapacaktır ve kenetlenerek bu zorlu günleri de aşacağız" dedi.

KAPTANA ÖZEL HEDİYE

Öte yandan Bursada Bugün tv'de "Bursa'da Spor" programında Serkan Yetişmişoğlu'nun konuğu olan Şampiyon Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan, yeni dünyaya gelen 3. oğlu Emir ve Bursaspor'da kenetlenme adına  hazırlanan "Birlik zamanı" pastasını kesti.  Pastayı getiren Gülümoğlu Cafe Müdürü Erdinç Şentürk, Kaptan Ömer için özel hazırladığı 'Bursaspor Posteri'ni de hediye etti.

Editör: Haber Merkezi