Merhabalar Sayın Remzi Bey;

19 Şubat'ta Bursa'da Bugün Tv'deki katılım sağladığınız programı dikkatlice dinledim/izledim.

İlk hissettiğim şey, futbol dünyasında "eski toprak" denen bilgili,tecrübeli,görmüş-geçirmiş, sevdalı bir başkan. Bu durumu,bu duyguları uzun zamandır hissetmemiştim.

Size ulaşıp, düşüncelerimi aktarma şansı ve zamanı bulmanın zor olacağına kanaat getirince, bu mütavazi köşemden yazmaya karar verdim, size ulaşabilir miyim emin degilim tabi...

Yeni oluşum niyetiniz...

Barcelona'daki Mavi Fil Platformu'ndan bahsettiniz ve benzer bir oluşumu kovaladığınızı söylediniz. Açıkça, parayı toparlayabilecek insanlar bulmaya çalışmaktan  ya da bulabilecek insanlara destek olmaktan bahsettiniz.

Başkanlık döneminizle  ilgili araştırmalar yaptım. Hatalar olsa da, dedikodular olsa da bir samimi ugraş apaçık ortada...

Timur Bey ve Lemi Bey ile de kol temasınızı deklare ettiniz.

Ben de bu mektubu, sizler gibi düşünen  insanların etrafında yaşayanlar varsa, duyursunlar diye yazıyorum.

Bursaspor'un yaraları, kanayan yanları, kangren olmuş tarafları çok. Tek ilaç para gibi gözükse  de asıl bu parayla işleri çevirecek,  bilgili, dengeli düşünebilen insanların varlığı bizi iyileştirecektir.

Ali Ay, niyetini Allah bilir, ben art niyetli olduğuna inanmıyorum, yaptığı hataları kendisi bile bir kaç yıl içerisinde bizden  daha çok eleştirecektir. Yakın çevresi ve menajerlerle kurduğu ilişkiler ve kendi eksik futbol tecrübesiyle olayları bu noktaya getirmiştir.

Sizler gibi insanlar, şu günlerde umut vaad eden açıklamalar yaptığında çevresinde  kolayca destekçi bulabilir.

Lincoln'un başardığında söylediği söz hoşuma gitti, aktardığınız  bu sözü siz de unutmayın lütfen.

Bursaspor camiası elbette başkansız kalmaz ama gücü,lobisi olmayan bir başkan  da bizleri ileriye götüremez.

Sizler , Yeşil İnci Platformu mu dersiniz, Uyarı-İkaz Grubu mu dersiniz bilemem ama bizim gibi tünelin  sonunda ışık arayanlar için Yeşil Sevda Işığısınız... Yanacaksanız tam yanın, yakacaksanız hiç trene binmeyelim...

Sadece çok zengin olanlardan değil, benim gibi sıradan insanlarında katkı sağlayabileceği pratik çözümler de düşünülebilir.

Allah niyetinizi hayırlı kılsın. Rabbim Bursaspor'umuzun menfaatine çalışan  çabalayan herkesten razı olsun. Umarım planlamalarınız tutar.

Yolunuz düşerse Inegöl'e de beklerim. Sizin gibi, yeni yönetime  talip olanlar,  bu arayışlarını sizler gibi mertce ve açıkça yaparlarsa,onları da dinlemek,izlemek ve mektupyazmak isterim...

Saygılarımla...