Bursaspor ve Göztepe için final niteliğindeki maçın biletleri bugün 11:00 itibariyle satışa çıktığı anda kısa sürede tükendi.

250 TL ile 5 TL arasında değişen fiyatlarla bugün 11.00 itibariyle satışa sunulan Bursaspor-Göztepe maçı biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 10 TL'den satışa sunulan Spor Toto Alt Tribünü biletleri 2 dakika, üst tribün biletleri ise 20 dakika içerisinde tükendi. 5 TL'den satışa sunulan Teksas tribününde ise yalnızca 3 blokta satışın devam ettiği öğrenildi.

Fırsatçılar iş başında

Dünya'nın en gelişmiş taraftar kartı Passolig'i getirmelerinin amaçlarından bir tanesi karaborsayı bitirmekti. Fakat görünen o ki karaborsa bilet alım ve satımı dahada kolay hale geldi. Bursaspor ve Göztepe taratfarları Passolig'den bilet bulamazken, internet üzerinden 10'ar 10'ar fahiş fiyatlara satılıyor.

Kriter konulmalıydı

Bursaspor Kulübü taraftarını korumak açısından en azından bu karşılaşmada devredilemez kriteri koymalıydı. 5 Lira'lık biletler 200 TL. Misafir biletleri 1000 TL'ye kadar mevcut.

Göztepe taraftarları isyanda

Kısa sürede tükenen Misafir Takım biletleri için Göztepe taraftarları "1000 liraya 6.5 liralık bileti satıyorlar" diye isyan etti.

Editör: Haber Merkezi