Özer Hurmacı'nın menajeri Murat Erdoğan, Radyospor'un sorularını yanıtladı.

Özer'in kampı terk ettiği iddiaları yalan!

Adana Demirspor maçı sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen futbolcusu Özer Hurmacı hakkında konuşan Murat Erdoğan, "Bir konuyu dışarıya servis ederseniz haklı çıkma ihtimaliniz olur. Özer Hurmacı'nın şu ana kadar hiçbir polemiği ve aykırı davranışı olmamıştır. Bütün maçın sonucunu ve oynanan oyunu Özer'e yıkmaya çalıştılar.Hiçbir camia tek bir oyuncuya bağlı değildir. Özer'in kişiliğine ve verdiklerine bakıyorum. Özer'in polemikten uzak biri olduğunu tüm Türkiye biliyor. Bana göre bir idare eksikliği yaşandı. Özer Hurmacı'yı otobüsten indirdiler. Özer Hurmacı'nın kampı terk ettiği iddiaları yalan. Bir takım futbolcular tarafından idare edilemez. Bursaspor'u futbolcular idare ediyor.

İrfan Buz'dan bahsetmiyorum. 3 haftadır burada olan biri zaten gereken otoriteyi kuramaz. Futbolcuların kendisini suçlaması lazım. Bir takımda Özer Hurmacı varsa Özer Hurmacı değerlendirilir. Erkan Zengin gibi Özer'den de yararlanmalılardı. Bursaspor bu durumu idare edemedi ve en önemli oyuncularından birinden yoksun Adana'ya uçtu. Özer Hurmacı'nın geçmişini herkes biliyor.Milli bir oyuncunun aykırı davranması ne kadar mümkün? Teknik direktörün oyuncuyu bu durumla ilgili çağırıp konuşması lazımdı. Burada önemli olan Bursaspor'un başarısı. Yardımcı hoca bu işi kordine etmeye çalışırsa sıkıntı çıkar. Özer'in krizi yardımcı hocadan patlak verdi. İrfan Buz'un aracısız olarak Özer'le konuşması lazımdı. Büyük resime baktığımız zaman kaybeden Bursaspor oldu.

Her türlü kişisel duygular bastırılmalıydı. Her şeyi bu konuya bağlamak yanlış olur. 90 dakikayı izlerseniz her şeyi anlarsınız. Burada bir idare eksikliği var. Kötü niyetin olmadığı yerde her zaman onarım vardır. Özer Hurmacı, Bursaspor'un sözleşmeli futbolcusu. Bizim açımızdan bir sorun yok. Kontratımıza sadıkız ve kampa davet edilirsek yerimizi alacağız. Bursaspor'un tasarrufu burada önemli olacak" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi