Nereye geldiğimi biliyorum, ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum ve beklentilerin farkındayım. Bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiğinin farkındayım. Daha iyi performans vermek zorundayız ve hedefe oynamak zorundayız. Hedef birlikteliği için de şehrimize, taraftarımıza, yönetimimize ve basınımıza ihtiyacımız var. Birlikte başaracağız, birlikte yapacağız, yapmak zorunda olduğumuzun farkındayız.”

Yetenekleri Ortaya Çıkartmamız Gerekiyor

“Şehrin heyecanını ve beklentilerini biliyorum. Takımımız gerçekten kaliteli, yeteneksiz oyuncunun zaten Bursaspor’da işi olmaz. Oyuncularımızın ortaya çıkaramadığı yetenekler var, bu yetenekleri ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu becerileri ilk geldiğimiz günden beri ortaya çıkartmaya başladık. Ben gülerek iş yapma taraftarı olan bir insanım ve arkadaşlarımı da güldürmek isterim, oyuncularımı da güldürmek isterim çünkü gülmekten performans alacağımı biliyorum.”

Bursaspor Elindekini Kimseye Vermeyecek

“Bursaspor elindekini bilerek oynayacak. Baskın bir oyun oynamamız gerektiğini biliyorum fakat takıma ne yaparsa yapsın mücadeleyi bırakmayan bir takım olmaları gerektiğini oturtmak istiyorum. Top kaybedilebilir, maç kaybedilebilir fakat benim takımım hakkıyla, şerefiyle ve kalitesiyle mücadele edecek. Benim karakterim elindekini kimseye vermez, benim takımım da elindekini kimseye vermeyecektir.”

Aykut ve Hasan İçin Pozitifim

“Benden önce olan olaylar ile ilgili bir teknik direktör ile alakalı bir durum olsa bu olayı çözebiliriz fakat bu durum yönetimimiz ile alakalı. Yönetimimiz ile bilgi alışverişi yaptık ve yönetimimizin kararı. Benim herkese kapım açık. Kulübe karşı neler yapıldığını çok detaylı konuşmadık fakat hiçbir kimse kulübe karşı hata yapmaması gerekiyor. Önemli olan Bursaspor, Bursaspor’a ben zarar veriyorsam benim gitmem gerekiyor. Oyuncularımız ile ilgili ben pozitifim.”

Editör: Haber Merkezi