Zorlu Ümraniyespor karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un genç oyuncusu Çağatay Yılmaz, milli maç arasında fiziksel anlamda atletik geçirdiklerini dile getirdi.

Ümraniye karşılaşmasına hazır olduklarını vurgulayan Çağatay, “ Bu karşılaşmayla beraber galibiyetle devam etmek istiyoruz. Sakatlığım vardı bilek bağlarım koptu. Sakatlık süreci atlattım. Hocamla diyaloğum sürdü. Oynama değil öğrenme aşamasındayız. Bekleyeceğiz. Forma şansı bize de gelecek. Ümraniye karşısında kendi oyunumuzu oynayacağız. Antrenmanda yaptıklarımızı sahada yansıtırsak galibiyetle yola devam edeceğiz” diye konuştu.

YALÇIN HOCA İLE PARLAYACAĞIZ

Bursaspor’da eski zamanlardan beri gençlere önem verildiğini kaydeden Çağatay Yılmaz, “ Gençler önemli işler yaptı. Enes Ünal, Ozan Tufan ve Volkan Şen iyi örnekler. Yalçın Hoca’yla beraber parlayacağımızı düşünüyorum. Emirhan ve Kubilay abiler altyapıdan yetişti. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

A Milli Takımımızın Fransa karşısında aldığı beraberliği de değerlendiren genç oyuncu, “ Kendilerini tebrik ederim. İnşallah lider olarak devam ederiz. Ne mutlu Türküm diyene! Oradan puan almak çok önemliydi bunu da başardılar” dedi.

Editör: Haber Merkezi