Büyükşehir Belediye Stadyumunda bulunan Bursastore mağazasından 500 forma olan NİLBİAD üyeleri katkılarının devam edeceğini ve tüm derneklerin Bursaspor kulübüne destek olmaları gerektiğini söyledi.

Bursastore’den Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Eraslan ve Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği başkanı Cengiz Kaya şunları söyledi.

Ahmet Eraslan "Cengiz başkan ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. NİLBİAD son zamanlarda adından söz ettiren bir dernek haline geldi, kendilerini tebrik ediyorum. Kulübümüzün içinde bulunduğu zor durum itibariyle derneğin bir kıvılcım yakması örnek olacaktır. Bu formaları Bursalı küçük kardeşlerimizde hediye edecekler. Kulübe katkı sağlamalarının yanında Bursaspor sevgisinin gelecek nesillere aktarılmasında büyük payları olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Cengiz Kaya "Sosyal medyadan yaptığımız bir çağrı vardı. Aldığımız 500 forma bizim için bir başlangıç. Bu formaları köylerde bulunan çocuklarımıza dağıtacağız. Bu sene özellikle desteğimiz artarak devam edecek. Şimdi hep birlikte Haydi Sıra Sende diyor ve tüm derneklerimizi desteğe çağırıyoruz."

Editör: Haber Merkezi