Öğrencileriyle yaptığı çalışmalarından dolayı Sınıf Öğretmeni Metin Yüksek'i tebrik eden Nihal Ferik, "Mesut Başkanımızın size ve öğrencilerinize selamı var. Sizleri severek takip ediyor ve gurur duyuyoruz.Stadımızda onları Vip bölümünde ağırlamak istiyoruz." diyerek davet etti. Gerekli izinlerin Osmanlıspor maçına yetişemeyecegi için Erzurumspor'la yapılacak müsabakada öğrenciler Timsah Arena'da ağırlanacak.

Davete olumlu cevap veren Metin Yüksek,"Bursasporluluk bilincinin gelişmesi adına çok güzel bir adım olacak.Davetten dolayı çok mutlu olduk.Öğrencilerim şimdiden büyük bir heyecanla maçı bekliyorlar." dedi.

Sosyal medyada çektikleri kliplerle tüm Bursasporluların gönlünde yer eden minik timsahlar, Erzurumspor maçında takımımızı desteklemek için tribünde olacaklar.

Yeni yönetimin bu tip organizasyonlara sıcak bakması sosyal medyada da yankı buldu.Bir çok taraftar, yönetimi bu güzel hareketinden dolayı tebrik eden mesajlar yayımladı.

Son olarak , 11 Eylül Bursa'nın Kurtuluş Günü adına,son zamanların hit tezahüratı "Babamın Omzunda" için klip çeken İnegöllü minikler, büyük alkış almıştı.

Editör: Haber Merkezi