Adnan Batır'ın sorularını cevaplayan Alaskarov şu ifadeleri kullandı; "Kampımız iyi geçiyor, iyi hazırlanıyoruz. Kampın son günlerine yaklaştık, hem fiziksel olarak hem taktiksel olarak çalıştık. Bence kamp bizim için çok iyi geçti önümüzdeki maçlarda bunun yararını göreceğiz.  Bursaspor'a gelirken şampiyonluk hedefiyle gelmiştik ama şu an kötü durumdayız, hedeflediğimiz yerde değiliz. Benim açımdan zor bir durum oldu ama Bursaspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyoruz. İnanıyoruz ki bu durumdan da çıkacağız ve daha iyi yerlere geleceğiz."

BİZİM İŞİMİ SAHADA

"Bu sezon benim oynadığım maçlarda bir tane penaltı oldu onu da attım. Onun haricinde başka frikik ya da penaltı şansım olmadı ama olursa tabii ki değerlendirmeyi isterim. Genel olarak sağ kanatta sağ açık pozisyonunda oynadım ama geçen sezon eski takımımdayken forvet pozisyonunda oynuyordum. Seçim yapmak tabii ki zor ama kendimi forvette daha rahat hissediyorum. Takım içinde de konuştuk, hocalarla da konuştuk biz dikkatimizi tamamen saha içine veriyoruz. Bizim işimiz sahada. Elimizden geleni yapmak istiyoruz ve saha dışı konularla konsantrasyonumuzu bozmak istemiyoruz. Saha dışı olaylarla çok fazla ilgilenmiyoruz."

UZUN YILLAR BURSASPOR'DA OYNAMAK İSTİYORUM

"Kampı çok iyi geçiriyoruz ve hocamızın bizimle olduğunu hissediyoruz. Konuşmalarında sürekli bize destek ve moral veriyor. Bence çok iyi bir antrenör. Azerbaycan'daki herkes Bursaspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyor. Bu sezon istediğimiz gibi olmadı ama inşallah düzelir. Uzun süreler Bursaspor'da oynamak isterim, burada gerçekten mutluyum. İnanıyoruz ki bu sene bütün problemler çözülür ve Bursaspor önümüzdeki sezon daha iddialı olur ve ben de Bursaspor'da forma giymeye devam ederim."

BURSASPOR'LA SÜPER LİG'E ÇIKMAK İSTİYORUM

"Bu sezon çok teknik adam değişikliği oldu, her hocanın istekleri farklı oldu. Ben geçen sezon ikili forvetten biri olarak oynuyordum o yüzden gole daha yakındım. Bu sezon ise daha çok kanatta oynuyorum. Kişisel olarak hedefim takıma daha çok katkıda bulunmak istiyorum. Daha fazla gol veya asist yapmak istiyorum. Elimden geldiğince takıma daha çok yardım etmek istiyorum. Şu anki en önemli hedefimiz ise olduğumuz durumdan çıkmak, alt sıralardan kurtulmak. Ondan sonra ise toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bursaspor'a gelirken Süper Lig'e çıkmayı hayal ediyordum. Bu sene olmadı. Şu anki durumumuz öyle gösteriyor. Ama biraz toparlanıp art arda galibiyetler alırsak her şey olabilir. Bu sene olmazsa bile önümüzdeki sezon Bursaspor'la Süper Lig'e çıkmak istiyorum."

Editör: Haber Merkezi