Futbol Şube Sorumlusu Yardımcımız Mustafa Ermiş şu ifadeleri kullandı. "Bir serzenişte bulunmak istiyorum. Satılan bilet sayımız 5881, gelenlerin ayaklarına sağlık. İnşallah önümüzdeki günlerde daha da dolacak. Takım da güzel gittiğinde, inanıyorum ki küskünlükler varsa onlar da gelip barışacaktır.

Gelenlerden Allah razı olsun. Tribündeki boşluk hiç aratılmadı. Biraz geriye sarmak istiyorum bizim bi mağlup olduğumuz Ankaragücü maçı vardı o maçtan sonra oluşan olumsuz havayı dağıtmak için, biz takımımızı ve moral motivasyon için şehirden uzaklara götürdük. Dışarıdan etkilenmemeleri için konuşmalarda bulunduk. Sizler de biliyorsunuz moral motivasyon çok önemlidir. Bu yönden futbolcuların nelerden etkilendiğini bulmaya çalıştık nedenlerini tek tek elimizden geldiğince hallettik. Bunlardan biri de benim de yakından bildiğim, şahit olduğum futbolculara ve teknik ekibe ağır hakaretler var. Tabii ki herkes değil. Tüm batı alt tribün sorumludur diyemeyiz. Biz şu an kademeli bir uygulamaya karar verdik. Bu maçtan sonra trübünlerimiz açılacak. Geçici süre için kapatmıştık. Bundan sonraki ilk iç saha maçımızda açacağız. Futbolcularımıza ağır hakaretlerle sonuca ulaşamayız. En son Mehmet Erdeme edilen bir küfür vardı. Bunlar demoralize eden şeyler. Futbolcuları geçtim orada oturan aileler var. Tabii ki komple batı alt tribününü işin içine koyamayız. 
En önemli şey moral motivasyon. Bunun en önemli kaynağı da tribüne gelen taraftarlarımız. Mutlu sonuca hep beraber ulaşacağız. Bundan sonraki maçlarda burayı açacağız. Böyle bir uygulama uzun müddette elbette olmaz. Bizim de hedefimiz bu önümüzdeki üç maçtı. Bizim taraftarımıza ihtiyacımız var. Demoralize olmadan gelip takımımızı desteklemeleri gerekiyor. Böyle güzel galibiyetler olduğu zaman günümüz güzel geçiyor. Bizler de tribünlere bakıp o görsel şöleni seyretmekten mutluluk duyuyoruz."

Editör: Haber Merkezi