Spor Toto 1.Ligi'nin 22. haftasında, 23 Ocak tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kalan Eyüpspor-Bursaspor karşılaşması bu akşam oynanacak. Eyüp Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 20.00'de 12.dakikadan itibaren başlayacak. Yeşil-beyazlılar, 5.dakikada yediği gol nedeniyle mücadeleye 1-0 yenik başlayacak.

Pazartesi günü göreve gelen teknik direktör Mustafa Er, Eyüpspor karşısında yeni dönemdeki ilk sınavını verecek. Timsah, 1-0 yenik başlayacağı mücadeleyi, 10 önemli eksiğe rağmen kazanıp, ateş hattından çıkma adına umut tazelemek istiyor.

EĞER KAR İZİN VERİRSE...

25 maçta 25 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, İstanbul'u etkilemesi beklenen yoğun kar yağışı izin verirse, 6.durumda bulunan ve Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı 2 maçı kaybeden Eyüpspor'u devirerek, evine kârlı dönmeyi amaçlıyor.

HAKEM YİNE TONUSLUOĞLU

Ertelenen müsabakayı yine İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Direnç Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Temel ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın 4.hakemi ise Fatih Tokail. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

TİMSAH'TA 10 EKSİK VAR

Bursaspor'da; 5'i yeni transfer, 3'ü sakat ve 2'si cezalı olmak üzere toplam 10 eksik var. Timsah'ta, Massimo Bruno, Elton Acolatse ve Vefa Temel sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

YENİ TRANSFERLER OYNAYAMIYOR

4 yeni transfer; Enver Cenk Şahin, Bifouma, Joao Pedro ve Yusuf Türk ile ara transferde kiralıktan dönen Berat Altındiş statü gereği takımda yer alamayacaklar. Sarı kart cezalısı İsmail Yüksek ve Furkan Emre Ünver de bu akşam oynayamayacak.

Bursaspor yönetimi tarafından çarşamba sabahı affedilen Kubilay Sönmez ise kadroya dahil edildi.

BURAK ALTIPARMAK CEZA SINIRINDA

Bursaspor'da; 3 sarı kartı bulunan Kaptan Burak Altıparmak ise ceza sınırında... Bu oyuncu, sarı kart görürse; pazartesi akşamı Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH'IN MUHTEMEL 11'İ...

Bursaspor'un muhtemel 11'i ise şöyle:
Canberk Yurdakul- Mert Yılmaz, Nico Zalazar, Luka Çapan, Onur Atasayar- Tuğbey Akgün, Burak Altıparmak, Hasan Ayaroğlu- Eren Güler (Ofosu), Namık Alaskarov, Mehmet Erdem Uğurlu.

Editör: Haber Merkezi