KAAN VARDAR / BURSASPORX

Göztepe’ye karşı alınan 5-4’lük galibiyeti yorumlayan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, muazzam bir oyun ve mücadeleyle kupada son 16 Turu’na kaldıklarını dile getirdi. Göreve geldikleri günden beri çok mesafe kat ettiklerini dile getiren Er, “Takımdaki birlik, beraberlik, arkadaşlık ve takımdaşlık son 3-4 haftada üst seviyeye çıktı. Bizim en büyük silahımız bu olacak. Hep beraberlik eğleniyorlar, vakit geçiriyorlar. Sevinci de üzüntüyü de hep beraber yaşıyorlar. Hedeflediğimiz nokta oydu, pes etmeyen, vazgeçmeyen, kaliteli bir oyuncu grubu. Güvenimiz çok, tüm Bursa’yı sevindirdik” dedi.

AYAKLARIMIZ YERE BASMALI

Batuhan ve Çağatay’ın yükselen performanslarını değerlendiren genç teknik adam, “Aslında hepsi büyük bir çıkış yakaladı. İsim isim saysam belki yetmeyecek. Şu an en çok ayaklarımızın yere basması ve sakin olup önümüze bakmamız lazım. Soğukkanlı olmalıyız. 3 maçımız daha var. Bu maçlara odaklanmalıyız. Pazar günü İstanbulspor’la oynuyoruz. Ayaklarımız mutlaka yere basmalıyız” diye konuştu.

BİR ŞEYLER DENEMEK ZORUNDAYIZ

Maça sol stoperde Onur’la başlamasına ilişkin de konuşan Mustafa Er, “Bir şeyleri denemek zorundayız. Aykut, COVID-19’a yakalandı 3 haftadır bizimle olamıyor. İsmail’i de sol bekte görmek istedik. Bu tarz şeyleri belki ligde de deneyeceğiz. Çocuklar verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yaptı” açıklamasında bulundu.

Kaynak: bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi