Er, "Tabii ki tam %100 bir artış olmayacak ama kesinlikle bir artış olacak. Ciddi bir geri dönüş vardı takımla alakalı burada mağlubiyetten geri dönmek önemliydi. Çok fazla istemenin ve zorunluluğunda vermiş oılduğu bir baskı var. Maça da istediğimiz gibi başlayamadık. Önemli olan içerideki saha parselizasyonu. Ne hücumda ne savunmada alanları doğru kullanamadık. Bu da rakibe şans vermemize neden oldu. Bir gol yedik belki bir tane daha yiyebilirdik. İlk yarıda bizim de pozisyonlarımız var ama bu pozisyonları vermememiz gerekiyordu. Erken hamleler yapmak zorunda kaldık. Sistem değiştirdik. Oyun içerisinde de bunları yaptık. Oyuncu değiştirerek bunu yaptık. Bunu geçen hafta da söylemiştim. Bu süreç bu şekilde devam edecek. Belki Keçiörengücü maçında farklı bir düzenle başlayacağız. Oyun anlayışımız değişmeyecek. Kazandık ama sorunu ve sıkıntıyı nerede yaşadığımızı biliyoruz. Bunu tedavi etmeye çalışacağız. Oyuncularımıza da göstereceğiz yaptığımız hataları. İlk bölümde ciddi hatalar yaptık. Çok sıkışık ve iç içe oynadık. Bu da hatalar yapmamıza sebep oldu. Keçiörengücü maçına kadar ciddi bir süremiz var. Bunu iyi değerlendirip bu maça hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Süreci İyi Değerlendireceğiz

Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Dün başladık hazırlıklara. Bugün ve yarın çift idman yapacağız. Haftasonu belki kendi aramızda bir oyun oynayacağız. Sakatlıktan yavaş yavaş gelmeye başlayan oyuncularımız var. Mevcut oyuncularla beraber bu süreci iyi geçireceğiz. Tüm takım içeride olacak artık. Bu haftayı neler yapabilirizle alakalı bu şekilde geçireceğiz. Keçiörengücü iyi bir takım. Son haftalarda mağlup olmuyorlar. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Biz ona göre hazırlanacağız. Bizim seri galibiyetlere ihtiyacımız var.

Taraftarlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum

Ben tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim birinci önceliğimiz takım. Taraftara ben maçtan sonra söyledim. Belki tempo anlamında düşük başladık ama tüm stadda hiç negatif bir hava olmadı. Onların enerjisiyle beraber taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz arka plandayız. Takıma destek versinler. Bunu geçtiğimiz maçta gösterdiler. İnşallah aynı şekilde devam eder.

Farklı Formüllerimiz Var

Şu an mevcut kadroya baktığımızda net bir 9 numaramız yok. Pedro harici orijinal bir santraforumuz yok. Bazen Pedro'yla çözmeye çalışacağız. Bazen farklı formüller düşüneceğiz. O bizim o haftaki performansımızla alakalı olacak. Mevcut kadro içerisinde tüm oyuncularımızı aktif hale getirerek sorunlarımızı çözmeye çalışacağız.

Herkes Maksimum Verimi Vermek Zorunda

Berat hazır olursa kadroda olacaktır. Çok net. Eren'i de geçen hafta kadroya aldık. Bu oyuncular artık 19-20 yaşında artık çok da genç statüsünde değiller. Bu sorumluluğu almaları gerekiyor. Mevcut standart bir durumda devam etmiyoruz. Bizim stres ve baskıyla başa çıkabilecek oyuncularla olmamız gerekiyor. Durum bizim için çok normal bir lig formatında gitmiyor. Bunun da altından kalkabilecek oyuncularla çalışmamız gerekiyor. Gençlerimiz de bu stresle başa çıkabilecek düzeye gelirlerse onlar da sahada olacaklardır. Bir dakika da olsa her şeyini vermek zorunda. Kimden ne şekilde faydalanabilirsek herkes maksimum verimi vermek zorunda.

Oyuncularımız Sakatlıklardan Dönüyor

Bruno zaten başladı. Ciddi anlamda süre de verdik. Seviyesi daha da yukarı çıkacaktır. Enver Cenk de önümüzdeki hafta takımla başlayacak. Onu da yavaş yavaş hazırlayacağız. Tekrarlamamasını diliyoruz. 

Milli Takım'a Başarılar

Milli takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Zor bir karşılaşma. Canı gönülden başarılar diliyorum. Kalbimiz onlarla. 

Editör: Haber Merkezi