TFF Başkanı Nihat Özdemir’le birlikte, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor’un yeni yönetimini Riva’da ağırlayan Çağlar, “Kulübümüz kötü tecrübeler yaşamış olabilir ancak eski günlerine dönecek büyüklüğe ve güce sahiptir” dedi…

Bursaspor’un Türk futbolunun mihenk taşlarından biri olduğunu dile getiren Mustafa Çağlar, “Son yıllarda kötü tecrübeler yaşamış olsa da, yeniden ayağa kalkacak, eski günlerine dönecek güce ve büyüklüğe sahiptir” dedi.

BAŞKAN AKTAŞ KULÜBE SAHİP ÇIKTI

Yeşil beyazlı kulübün geçmişinin başarılarla dolu olduğunu ve Türk futboluna önemli yıldızlar kazandırdığını vurgulayan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef şu an, hiç de istenmeyen bir konumda. Ancak benim hiç endişem yok; Bursasporumuz kısa sürede toparlanıp kötü günleri geri bırakacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın önderliğinde yeni bir yönetim oluştu… Başta başkanımız Alinur Aktaş’a kulübümüze sahip çıktığı için teşekkür ediyorum.”

TAŞIN ALTINA ELLERİNE SOKTULAR

“Kulüp Başkanımız Ömer Furkan Banaz ve yönetici arkadaşlarımızı da kutluyorum; bu zor dönemde taşın altına ellerini soktular. Teknik heyette de bir değişim yaşandı ve Mustafa Er hocamız yeniden göreve başladı. Yöneticilerimize, teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize ligin kalan bölümünde başarı diliyorum. Bursasporumuzun gerçek yeri Süper Lig’dir… Bursa’da oluşan bu olumlu havanın kısa sürede etkisini göstereceğine inanıyorum.”

Editör: Haber Merkezi