Yeşil Beyazlıların, Hatayspor’u sahasında 2-1 devirdiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Mestan, ilk yarının son maçının zorlu geçeceğini bildiklerini söylerken, “ Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Şunu net bir biçimde söylemek istiyorum. İlk yarı sonunda hedeflediğimiz yer burası değildi. Daha yukarıları hedefliyorduk. Kötü durumda da değiliz. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig’e döneriz ” dedi.

İNİŞLER ÇIKIŞLAR OLACAK

TFF 1’nci Lig’in kolay olmadığını vurgulayan Mestan, “ İnişler çıkışlar olacak ama inşallah zirvede bitiririz. Çünkü bu köprünün altından çok sular akacak. Zaman zaman durağan oynasak da takımın oyunundan biz memnun kaldık. Maçın genelinde iyi göründük. Takımımız son dakikalara kadar tempo da yapabiliyor. İnşallah ikinci yarıda daha da güzel olacak” diye konuştu.

TRANSFER İÇİN ACELE ETTİK

Bursaspor’a yardım kampanyası gecesinin iptal edilmesine ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Mesut Mestan, “Sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız organize etti bu yardım kampanyasını. Biz de dışarıdan destekledik. Çok içine girmedik. Çünkü hem valimiz hem de büyükşehir belediye başkanımız şehri hareketlendirmek hem de taraftar ve camiayı bütünlük olsun diye ikisi birlikte yürüttüler. Yılbaşı üzeri acele ettik sebebi de şu, devre arası transferleri yapalım diye. Planlama kötü de değildi aslında. Şu an yapılabilseydi iyi olurdu çünkü birkaç transfer yapmamız da gerekiyor. Onun için acele ettik. Aslında bu proje 6.5 aylık bir proje 1-2 günlük değil” dedi.

BUNUN ALTINDAN KALKACAĞIZ

Bursa’da bugüne kadar hiçbir destek alamadıklarının altını çizen Mestan, “Büyükşehir belediye başkanımız ve forma sponsorlarımızdan alıyoruz ve sattığımız futbolcularla bugüne gelebildik. Bir kısım futbolcu ve personele de ödeme yaptık. Biz büyük camiayız, bunun altından kalkacağız. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Suçlu aramayalım suçlu varsa o da benim. Gelin hep birlikte bu takımı çıkartalım” ifadelerini kullandı.

BU MAÇI ALMAK ZORUNDAYDIK

Futbolculardaki ekstra motivasyonu değerlendiren Mesut Mestan, “Bazı maçlar vardır ki almak zorundasın. Bu maçı almak zorundaydık. Talihsiz sonuç yaşayabilir, berabere de kalabilirdik. Biz bugün kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi