Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mesut bakkal şunları söyledi: "Direk duygularımı paylaşacağım sizle. Bu takımın ayağa kalkması için duygular daha önemli. Hem futbolcu hem de antrenör olarak inanılmaz derecede korktuğumuz yer Bursa.

Burası çok büyük bir camia. Bundan önce birçok takımdan teklif aldım ama hiç düşünmedim. Ama Bursa deyince, ailem, torunlarım bile heyecanlandı. Bursa burası Bursa... İnanılmaz bir yer. Çok severek ve keyifli geldim. Takımın iyi olacağına inandığım için geldim. En azından en alt 3 sıranın bir üstündeyiz. Bunu koruksak bile sıkıntımız olmaz. 7 maçımız var. 7 maça anlaştım, 3 maça bile anlaşırdım. Büyük camialardır buralar. Ben de bu camianın parçası olur ve faydam olursa mutlu olurum.

Desteğe ihtiyacımız var. Belki yapılmaması gerekenler olmuştu ama rica şu, birbirimize yardımcı olalım. Bize yakışanı yapalım. Küslüklerin bittiği, egoların bittiği bir yer olsun.

Bursaspor 5'inci büyük takım. Şampiyon olan bir kulüp. Herkes farkında varsın bunun. Ben destek istiyorum ve yapacağımızı biliyorum. Mücadele eden ve koşan bir takımız. Ufak tefek sorunları gidereceğiz. Taraftarın coşkusuna uygun bir futbol takımı olması lazım. İstekli bir takım olmalı. Yenildiği zaman bile takdir toplayan...

Biz dik durmalıyız. 90 dakika susmamalıyız. Stresli maçlar oynayacağız. Ben bu psikolojiyi iyi biliyorum. Bundan sonra hep beraber neleri yapacağımızı konuşalım. Oyun olarak, iş olarak...

Şu anda kimsenin mazeret üretmesine gerek yok. İyi olacak ve buna inanıyorum. İnşallah Trabzonspor maçıyla başlayacağız. Ben mücadele etmeyen, sahada yakışmayan futbolu sergileyen kişilerle yokum. Herkes moralli olacak. Önemli olan bir şey var Bursa kenti ve Bursaspor'dur. Ben ve oyuncular geçici önemli olan burasıdır.

Bundan önce çalışan Samet abiye ve ekibine teşekkür ederim. Atletik birtakım bıraktılar. Hizmet vermişler. Gidilir, gelinir ama çalıştığınız yerlere iyi şeyler bırakmak önemli. Buraya gelirken benim adımı söyleyen başkanlara da teşekkür ederim. İyi işler yaparsanız hakkınızı verirsiniz. Ve Bursa benim hakkım olduğu için çok mutluyum.

17 yıldır basın toplantısına bu kadar basına konuştuğum olmamıştır. Sadece kameramana bile basın toplantısı verdiğim oldu."

"BÜTÜN OYUNCULAR AKLIMDA... SAKHO..."

"Onur ve Shehu'nun problemleri var. Yarın çıkacaklar. Barış daha iyi. Sakho da önemli. Herkese ihtiyacımız var. Haftanın iki günü altyapılara gidip de taktik çalışsam. Onlar bizim parçamız. İyi olan oyuncuya her zaman varım. Ben oynatmam oyuncu oynar. 20 yaşında futbolcu genç değil. Bütün futbolculara bakıyorum. Hepsi aklımda. Ama bu süreci biraz sağlıklı geçelim sonrası kolay."

Editör: Haber Merkezi