Bursaspor yeni teknik direktörü Tamer Tuna ile ilk maçınına çıktı. Menemenspor Bursaspor maçını Kocaeli Bölgesi A Klasmanı Hakemi Alper Çetin yönetti. Yardımcılıklarını Serdar Diyadin  ve Mehmet Ali Akkor yaptı.

Bursaspor’da, sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemedi. Emirhan Aydoğan ise kadroda yer almadı. Menemenspor’da ise, sol kanat oyuncusu Toni Gomes, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

Bursaspor İlk 11

Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Taha Altıkardeş, Luka Çapan, Onur Atasayar- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Massimo Bruno- Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Elton Acolatse.

Maçtan Dakikalar

Dakika 1: Hakem Alper Çetin'in düdüğü ile karşılaşmaya konuk ekip Bursaspor başladı.

Dakika 3: Bursaspor'da Massimo Bruno'nun kullandığı köşe vuruşundan İsmail Yüksek kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

Dakika 5: Maçın ilk etkili pozisyonu Bursaspor'dan geldi. Bruno ceza sahasında güzel sıyrıldı ve pasını aktardı. Acolaste topa dokunamadı ve mutlak bir gol şansı kaçtı.

Dakika 17: Ev sahibi ekip Menemenspor maçın başından beri yakaladığı en etkili fırsatı değerlendiremedi. Ceza sahasına kaçan Menemenspor'da Batuhan Kırdaroğlu'nun kafa vuruşu sonrasında top auta çıktı.

Dakika 25: Bursaspor Bruno ile kullandığı köşe vuruşu sonrasında Batuhan Kör topu kafayla ağlara gönderdi ama öncesinde hakem Alper Çetin faulu işaret etti.

Dakika 45: Hakem Alper Çetin ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. Devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

Dakika 46: İkinci yarıya ev sahibi ekip Menemenspor başladı.

Dakika 54: Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Massimo Bruno'nun yerine Hasan Ayaroğlu oyuna girdi.

Dakika 64: Karşılaşmanın ilk sarı kartı Menemenspor'dan Mazul Demir'e çıktı.

Dakika 65: Bursaspor İsmail Yüksek ile gole yaklaştı. Soö kanattan Onur Atasayar'ın ortasında İsmail Yüksek istediği gibi bir kafa vuruşu yapamadı ve top auta çıktı.

Dakika 68: Bursaspor'da Hasan Ayaroğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda, Onur Atasaray yükseldi ve kafa vuruşunda top kaleci Btuhan'da kaldı.

Dakika 69: Bursaspor'da İsmail Yüksek rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 74: Maçın en net pozisyonunda Bursaspor'da Namık Alaskarov, Menemenspor kalecisi Batuhan'ıda geçti fakat etkili bir vuruş yapamadı.

Dakika 79: Bursaspor Namık Alaskarov'un sert şutu direk döndü ve Menemenspor atapı başladı. Ceza sahasında topla buluşan Ba, topu auta attı.

Dakika 81: Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Elton Acolaste'nin yerine oyuna Tuğbey Akgün girdi.

Dakika 77. Bjursaspor'da az önce oyuna giren Tuğbey Akgün sarı kart gördü.

Dakika 89: Bursaspor'da Batuhan Kör yerini Eren Güler'e bırakıyor.

Dakika 90: Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika eklendi.

Dakika 90+5: HAkem maçı bitiren düdüğü çalıyor. 

Editör: Haber Merkezi