Olağanüstü kongreye tek aday Mesut Mestan ile girecek olan Bursaspor'da yeni sezon planlaması yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Mestan'ın göreve gelmesinden sonra takımı TFF 1.Lig'in kurt teknik patronu Mehmet Altıparmak'a emanet edeceği ortaya çıktı.

MESTAN BENİ ARADI

Bursa Hayat'tan Osman Korkmaz'ın haberine göre Mehmet Altıparmak şunları söyledi: "Mesut Mestan'ın bana bir teklifle geldiği doğrudur. Kendisiyle uzun uzun konuşma fırsatım oldu. Oldukça nazik ve kibar biri. Bursaspor gibi büyük bir camiayı nasıl eski günlerine döndürebiliriz düşüncesini kendisiyle de paylaştım. İhtimal kongreden sonra Bursa'ya imza için geleceğim. Bu olasılık yüzde 80-90 gözüküyor. İki taraf içinde hayırlısı olsun."

VOLKAN ŞEN, ŞAMİL, UMUT BULUT...

Ayrıca tecrübeli teknik adam Altıparmak, "Bursaspor gibi büyük bir camiada herkes oynamak ister. Eğer gelir ve resmen imza atarsam transfer yapma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Volkan Şen, Şamil Çınaz ve Umut Bulut ile Sayın Mestan'ın kontak kurduğu haberini biliyorum. 3'ü de tecrübeli ve kaliteli futbolcu" seklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi