1994 - 1995 sezonunda Fransa'nın Rennes takımından Bursaspor'a transfer olan Musisi, geldiği ilk sezonda forma giydiği 27 karşılaşmada 9 gol kaydetti. Musisi 1995-1996 sezonunda ilk defa düzenlenen İnter Toto Kupası'na katılan ve finalde Alman Karslruher takımına yenilen Bursaspor'un en önemli oyuncularından birisi konumundaydı.

İkinci sezonda lig'de 30 karşılaşmada forma giydi ve 15 gol kaydetti. İnter Toto Kupası'nda da 4 gol kaydederek takımın başarısında önemli bir yer sahibi oldu. Bursaspor'da forma giydiği son sezonda ise, teknik direktör Gordon Milne ile yıldızı barışmadı, ancak yine de kontenjan sınırlaması sebebiyle 13 maçta forma giyme şansı buldu. Forma giydiği bu 13 maçta 7 gol kaydetti.

İlk Timsah Yürüyüşü

Bursaspor'un sembol gol sevinci olan Timsah Yürüyüşü, 2 Ağustos 1995 tarihinde Bursa Atatürk Stadında oynanan UEFA İntertoto Kupası Çeyrek Final Bursaspor-Karlsruher müsabakasının 79. dakikasında Ugandalı futbolcu Majid Mukiibi Musisi'nin attığı gol ile ortaya çıkmıştır.

Sempatik golcünün gol sevincine Elvir BaliçErcüment Şahin ve Hakan Keleş de dahil olunca Bursaspor'un efsane gol yürüyüşü tarihteki yerini almış oldu.

Editör: Haber Merkezi